Zari
ohodnotit

Uhranutá mysl

Crimes of the Mind

Rok:
2014
Délka:
84 minut

Obsah filmu Uhranutá mysl

 
Mladá, chytrá a dosud bezproblémová Laura se pod vlivem psychicky narušené ženy stává jinou osobností. Její matka to tak nehodlá nechat a napne všechny síly na záchranu své dcery.

Laura je šestnáctiletá velmi nadaná dívka, která maturuje již v 16 letech. Dětství strávila nad knížkami, nemá přátele ani společenský život. Její stále pracující rodiče nestihli maturitní obřad a Laura je z toho moc smutná. Jako kompenzaci za zklamání od nich dostává nové sportovní BMW se skvělou výbavou. Rodiče chtějí, aby po maturitě pracovala v jejich firmě, než půjde na vysokou, aby smyslupně vyplnila prázdniny, ale Laura by si chtěla odpočinout a naučit...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Uhranutá mysl >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.2.2021
Musím se přiznat, že tenhle film jsem sledoval   dnes odpoledne jen tak po očku při práci.   Režiséra neznám a z herců mi něco bližšího   řekly jen Christina Cox a Paula Trickey a podle   toho to taky vypadalo. Ten příběh měl snad   solidní potenciál ale to zpracování ho poslalo   spolehlivě do kopru. Ploché a vysloveně   amatérské - to je to jediné co se o tomhle   (snad) thrilleru dá objektivně napsat. Z mého   pohledu je to vysloveně nepovedený a   podprůměrný film.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Tony Marino

Marino Tony

Naposled navštívené:
Tony Marino

Marino Tony