Zari
ohodnotit

Obsah filmu Žlutí ptáci

 
Dva mladíci narukují do armády a jsou vysláni do války v Iráku. Po nepředstavitelné tragédii bojuje přeživší z dvojice vojáků po návratu domů s tím, zda říci pravdu, kterou přísahal zatajit, nebo dopřát klid truchlící matce.

Dva mladí muži Daniel Murphy (Tye Sheridan) a Brandon Bartle (Alden Ehrenreich) narukují do armády a jsou vysláni do války v Iráku. Po nepředstavitelné tragédii bojuje přeživší z dvojice vojáků s tím, zda říci pravdu, kterou přísahal zatajit, nebo dopřát klid truchlící matce (Jennifer Aniston). Snímek "Žlutí ptáci", inspirovaný bestsellerem z pera Kevina Powerse, zkoumá pouto mezi vojáky, potíže spojené s návratem...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Žlutí ptáci >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

PROCESOR
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.7.2018
PROCESOR!
Je tady snímek, který vypráví o mladíkovi,   který narukoval moc brzy. I když věk má, tak   je hrozně nevyzrálý. A pak je tady jeho   kamarád, který slíbil jeho matce, že se o něj   postará a kdyby něco, tak to něco jí sdělí.   Bohužel to něco přišlo brzo a je   neuvěřitelně děsivé. Navíc kamarád   přísahal svému nadřízenému, že so o tom   nikdo nikdy nedoví. A tak začíná šílené   dilema, jak se zachovat. Po návratu do civilu, by   nejraději zmizel, ale bude muset dostát svým   povinnostem. A ty na sebe nenechají dlouho   čekat. I když je to válečný snímek tak to   není žádná střílečka. Spíše rozvleklý,   utahaný, dávající důraz na emoce všech   protagonistů. O rozhodnutí, které za Vás nikdo   jiný neudělá.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Žlutí ptáci (2017)Žlutí ptáci (2017)
Reklama