Lov (2020)

Lov (The Hunt)
61.4 %
 
 

The Hunt

Další název: Lov (SK)

    Žánr: akční / horor / thriller
    Země: Spojené státy americké
    Premiéra v ČR: 14.5.2020        
    Délka: 90 min.
„Ulov si svého člověka“
POZOR SPOILER

Nějaká žena si píše přes mobil. 
Nyní jsme v letadle, kde začne řádit trošku obtloustlý muž. Jiný pasažér jej uklidňuje a vzápětí mi do krku bodne tužku.
Ani to muže nezklidní, a tak musí zasáhnou telefonující žena se svou botou s hodně vysokým podpatkem.  
Někde v lesích se probouzí hezká blondýna. Má v ústech uzamčený roubík. Po chvíli vidí jinou ženu a pak další lidi, kteří mají v puse stejnou věc jako ona. Všichni se blíží k jakési velké bedně na poli. Když ji jeden z mužů otevře, vyběhne z ní prasátko. Ale uvnitř je ještě spousta zbraní. Blondýna najde klíče, a tak si všichni mohou roubíky sundat. A právě poté po nich začne někdo střílet.  
Z dvanácti lidí se jich čtyři dostanou až k plotu. Tři jej přelezou a na útěku se dostanou až k benzínové pumpě odkud zavolají policii.  
Místo ní sem přichází žena středního věku jménem Crystal. Ani ona neví, kde je. Když se pak vyrovná s překvapením, setkává se s dalším mužem, který je zřejmě také na útěku. Oba se dostanou až k vlaku, do kterého naskočí. Jenže tu nejsou sami.
Vlak je pak zastaven armádou a dochází k dalším komplikacím. Žena se dostává až do utečeneckého tábora. Je zde i Don, který taktéž utekl před masakrem. A právě pro ně si přijíždí muž z americké ambasády. Cestou pryč však dojde k dalšímu překvapení a Crystal se rozhodne prohodit role lovené zvěře v lovce. I s Donem se vrací zpět na místo, kde začal hon na ně a začíná lovit ona i s Donem.  
Nakonec Crystal zjistí další informace a vydává se přímo ke strůjci celého zla. Má sice bouchačku, ale tu je nucena nechat ve schránce.
Nepřítel o ní ví a asi chce, aby byl závěrečný boj napínavý...   Autor: Pitryx

režie:
Craig Zobel
 
 
hraje:
Betty Gilpin (Crystal), Emma Roberts (Yoga Pants), Hilary Swank (Athena), Ethan Suplee (Gary), Amy Madigan (Ma), Teri Wyble (Liberty), Wayne Duvall (Don), Macon Blair (Envoy), J.C. MacKenzie (Paul), Reed Birney (Pop), Sylvia Grace Crim (Freckles), Steve Coulter (doktor Ted), Jim Klock (kapitán O'Hara), Dean J. West (Martin), Jason Kirkpatrick (Randy), Justin Hartley, Ike Barinholtz, Glenn Howerton, Hans Marrero, Juan Gaspard, Iyad Hajjaj, Nedal Yousef, Walker Babington, Kate Nowlin (LumberJane), Steve Mokate (seržant Dale)
 
 
scénář:
Damon Lindelof, Nick Cuse
 
 
kamera:
Darran Tiernan, Terri Taylor
 
 
hudba:
Nathan Barr
 
 
výprava-architekt:
Matthew Munn
 
 
kostýmy:
David Tabbert
 
 
zvuk:
Robert Bigelow, Leslie Bloom, Rich Bologna, Ryan Collison, Joanna Fang, Will Files, Tom Hambleton, John Kirby Leonard, Jeffrey Roy, Nicholas Seaman
 
 
zvláštní efekty:
Donnie Dean, Matt Kutcher, Matthew James Kutcher
 
 
koordinátor kaskadérů:
Hank Amos, Heidi Moneymaker
 
 
masky:
Leah Vautrot
 
 
výkonný producent:
Nick Cuse, Craig Zobel
 
 
producent:
Jason Blum, Damon Lindelof
 
 
kaskadér:
Caitlin Dechelle, Jeffrey Galpin, Nito Larioza, Hans Marrero, Met Salih, Brooklyn Proctor, Amy Lynn Tuttle, Taryn Terrell, Cara Marie Chooljian, Todd Bloomer, Chris J. Fanguy, Ashley Nicole Hudson, Preston Schrag, Michael Yahn, John Zimmerman
 
 
casting:
Terri Taylor
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.