The Dukes (2007)

The Dukes
80 %
 
 
    Žánr: komedie / krimi / drama / hudební
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 96 min.
Když se po letech sejdou muzikanti, jejichž kapela v 60. letech sklízela samé úspěchy, jsou všichni na dně. Přesto se rozhodnou, že společně zkusí obnovit zašlou slávu. Americkou komedii režíroval Robert Davi a také si v ní zahrál jednu z hlavních rolí.

V šedesátých letech tvořili kapelu, která hrála jeden hit za druhým, ale když se po dlouhé době znovu setkávají, všechno je jinak. Jsou z nich postarší pánové a mají za sebou nejeden životní i citový karambol. Danny DePasquale (Robert Davi) je zničený, že si nemůže dovolit přispět bývalé ženě ani na zubaře pro milovaného syna, finanční starosti mají také George Zucco (Chazz Palminteri) i bývalý manažer skupiny Lou Fiola (Peter Bogdanovich). Danny a George dokonce začali pracovat v italské tratorii a jejich nejlepší kamarádi Armond a Murph jsou na tom ještě hůř. Skupina zoufalců se tedy rozhodne, že společně oživí někdejší slávu, i když je jim jasné, že pokud se jim comeback nepovede, žádná další šance už nebude. Americkou komedii režíroval herec Robert Davi, který si v ní zahrál i jednu z hlavních rolí.

režie:
Robert Davi
 
 
hraje:
Robert Davi (Danny DePasquale), Chazz Palminteri (George Zucco), Peter Bogdanovich (Lou Fiola), Frank D'Amico (Armond Kaputo), Miriam Margolyes (teta Vee), Elya Baskin (Murph Sinitsky), Bruce Weitz (Toulio), Melora Hardin (Diane), Joseph Campanella (Giovanni Zorro), Dominic Scott Kay (Brion), Eloise DeJoria (Katherine), Alphonse Mouzon (Ray Simone), James Andronica (Peppe), Elaine Hendrix (Stephanie), Greg London (Greg), Meredith Giangrande (Angela), David Frye (detektiv Kozlo), Ron Bard (Harry Basil), Joyce Westergaard (Suzette), Patrick Cupo (Phil), Sean Maguire (Dave), John Prosky (Brad), Richard M. Tyson (Ralph)
 
 
scénář:
Robert Davi, James Andronica
 
 
kamera:
Michael Goi
 
 
hudba:
Nic TenBroek
 
 
kostýmy:
Shawnelle Cherry
 
 
střih:
Jim Cypherd
 
 
zvuk:
Cole Bluma, Rick Owens, Neil Spritz
 
 
koproducent:
James Andronica, Chazz Palminteri, Eric Weston
 
 
vizuální efekty:
Jim Cypherd
 
 
výkonný producent:
Frank Visco
 
 
producent:
Robert Davi, Christopher J. Corabi, Jim Cypherd, Don Dunn
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.