Tänzerinnen für Tanger (1977)

Tänzerinnen für Tanger
30 %
 
 

Další název: Confessions of the Sex Slaves; Island of the Savage Sex Slaves; Naked Street Girls; Sensuous Slaves

    Žánr: erotický / krimi / drama
    Země: NSR
    Délka: 81 min.
Příběh o novodobých otrokářích a obchodnících s bílým masem natočil ve své produkci Erwin C. Dietrich, švýcarský producent známý svými erotickými filmy. V rozkvětu tohoto žánru v období sedmdesátých a první poloviny osmdesátých let minulého století natočil několik desítek "lechtivých" filmů, na nichž se kromě role producenta podílel i jako režisér a to pod několika pseudonymy (např. Michael Thomas, Fred Williams, Wolfgang Frank atd.).

Skupina podvodníků vyhledává v různých městech Evropy osamělé dívky, které se ubytují v hotelech a penziónech. Představí se jako seriózní podnikatelé a potřebným dívkám nabídnou práci. Potom je ale unesou, znásilní a zdrogují. Po pravidelném přísunu drogy jsou dívky závislé a slouží jako striptérky a prostitutky. Centrem je Amsterdam, odkud dívky putují také do arabských zemí podle zájmu šejků. Mladá reportérka se pustí po stopě jedné zmizelé dívky, ale sama se ocitne v rukou překupníků s bílým masem.  Autor: curil

režie:
Jack Guy ((jako Guy Gibert))
 
 
hraje:
Gina Janssen (Helga), Eric Falk (Karate Jack), Esther Studer (Chantal), Dagmar Bürger (blonďatá striptérka), Josyane Gibert (Sophie Leclerc, reportérka), Jacques Stany (Henry), Mike Montana (host v nočním klubu), Pierre Taylou, Rena Bergen (dívka v orientálním bordelu (archivní záběry - neuvedena)), Vicky Mesmin (striptérka (jako Chantal Virapin)), Mireille Rüegg (striptérka), Margrit Siegel (archivní záběry), Christa Free ((archivní záběry - neuvedena))
 
 
scénář:
Jack Guy ((jako Guy Gibert))
 
 
kamera:
Alain Hardy
 
 
hudba:
Walter Baumgartner
 
 
výkonný producent:
Erwin C. Dietrich
 
 
producent:
Werner Zeindler
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.