Duben
ohodnotit

Obsah filmu (T)Raumschiff Surprise - Periode 1

 
Po celá staletí se lidé zabydlovali na Marsu, Regulator Rogul (Rehberg) a Lord Jens Maul (Kavanian), vedou jednotku Marťanů k Zemi, aby ovládli planetu. Královna Metaphora (Kling) se s prosbou o pomoc obrátí na homosexuální hrdiny na palubě vesmírné lodi Surprise (Překvápko) - kapitán Kork (Tramitz), pan Spuck (Herbig) a první inženýr Schrotty (Kavanian) tak budou muset podniknout několik výprav a zažít nejedno dobrodružství, ještě než se stihnou vrátit na Miss Waikiki beach contest.

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

falm
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.8.2017
Smysl pro humor a parodii
To musíte mít především.
Překvapivě, toto   není na provni tzv. "německého   humoru", ale humoru nadnárodního - včetně   přesahu do parodie na americké filmy.
Výhodou   je, že nemuste znát původní parodovaný   "materiál" a přesto se bavíte.  
Skvěle načasovan gagy, skvělá animace... I   ten "teplý" humor je zábavný - pokud   opravdu máte smysl pro humor. Protože I v   tomtopřípadě je to parodie.
Což ale ti,co se   berou příliš vážně, nechápou a nemohou   pochopit. Proto neberte ani vážně jejch   komentáře.
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2008
Jo!
Ještě než jsem shlédla tento film poprvé asi   před čtyřmi roky viděla jsem trojku Tramitz,   Bully a Kavanian v jejich show Bullyparade a to   mě prostě přijmulo k tom juknout na tento film   :-)
Le_Chuck
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.7.2007
Sci-fi modly Návrat do budúcnosti, Star Wars   zbastardené teplými Trekkies s nádychom Piateho   Elementu nahumorno. Pomer výborných a trapných   fórkov fifty-fifty, pričom chvalabohu absentuje   podúrovňový fekal, a žiaľ aj nejaký ten   vyslovene geniálny. Veľké mínus je nesmierne   iritujúce ústredné gay trio (duo), ktoré   strháva dojem niekde k plátkom typu Scary Movie.   Na druhú stranu výborná technická stránka (na   Nemcov), svižná akcia aj tempo a stopáž tak   akurát. Čiže vo výseldku zmiešané dojmy,   ktoré by bez spomínaného mínusu mohli   vystreliť film kľudne niekde k silným 8   hviezdam. Škoda no.


Hodnocení:n12345678910
(T)Raumschiff Surprise - Periode 1 (2004)(T)Raumschiff Surprise - Periode 1 (2004)(T)Raumschiff Surprise - Periode 1 (2004)(T)Raumschiff Surprise - Periode 1 (2004)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190545
Osobností: 697835
Fotografií: 763956
Plakátů: 376533
Obsahů a biografií: 178274

Poslední komentáře

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10