Stopy zmizelých (2008)

Stopy zmizelých (The Burrowers)
57.8 %
 
 

The Burrowers

Další název: Stopy zmiznutých

    Žánr: horor / thriller / western
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 96 min.
Stopy zmizelých je hororový western. Irský osadník se zamiloval do dcery souseda. Když přijde konečně den, kdy jde požádat o ruku své milované, zjistí, že někteří členové rodiny byli v noci zabiti, a část zmizela. Co se stalo s jeho milovanou Marry? Byla zabita, nebo unesena? Kapitán vojáků v tom má jasno. Kdo jiný by to mohl udělat než indiáni. A tak se skupina dobrovolníků spolu s vojáky vydává na cestu pátrat po indiánech a po Marry.

V průběhu cesty se začínají objevovat zprávy o jistých Zahrabávačích, ale nikdo pořádně neví, kdo to vlastně je. Ale kapitán vojáků je posedlý stopováním indiánů a nechce měnit své původní plány. Skupina dobrovolníků usoudí, že se vydali po špatné stopě, a rozdělí se. Pokračují v pátrání na vlastní pěst. Najdou ztracenou Maryanne?  Autor: prvosenka

režie:
J.T. Petty
 
 
hraje:
Alexandra Edmo (Faith ), Jocelin Donahue (Maryanne Stewartová), William Mapother (William Parcher), David Busse (mldý Bluecoat), Clancy Brown (John Clay), Brighid Fleming (malá sestra), Karl Geary (Fergus Coffey), Christopher Hagen (otec), Doug Hutchison (Henry Victor), Laura Leighton (Gertrude Spacksová), Suzi McLaughlin (matka), Tatanka Means, David Midthunder, Bonnie Morgan (zmizelá), Jon Kristian Moore (Velký bratr)
 
 
scénář:
J.T. Petty
 
 
kamera:
Phil Parmet
 
 
hudba:
Joseph LoDuca
 
 
střih:
Robb Sullivan, Andy Grieve
 
 
koproducent:
Robert Hall, Lauren Kisilevsky
 
 
výprava:
Mark Alan Duran
 
 
výkonný producent:
Peter Block, John Sacchi
 
 
producent:
Jason Shuman, William Sherak
 
 
digitální efekty:
Kyle Boylen
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.