Sto krvavých akrů (2012)

Sto krvavých akrů (100 Bloody Acres)
60 %
 
 

100 Bloody Acres

    Žánr: komedie / horor
    Země: Austrálie
    Délka: 91 min.
Reg Morgan jede v autě a uvidí jiné auto. Jde se podívat - a on v něm mrtvý muž. Tak mu Reg přejede nohy a naloží do své skříňové dodávky. Když tam jeho mrtvolu zavírá, ucvakne mu dveřmi prsty. Ale všimne si toho a hodí je za mrtvolou.

Mládenec Wes si to užívá s dívenku Soph. Ale když má dojít k nejlepšímu, dívenka cukne. Pak berou vodu, pro kterou šli a jdou k autu, kde už na ně čeká Sophiin kluk James. Jeho auto však odmítá poslušnost, proto ti tři zastaví Rega. Ten naloží kluky k mrtvole a Soph si sedne vedle něj. S jistými potížemi dojedou až na opuštěné místo, kde je Regův bratr Lindsay. Oni dva vyrábějí hnojivo. Z čeho, to bude za chvíli jasné.

Všichni čtyři „hosté“ se ocitají ne o své vůli v hangáru. Mrtvola a ti tři mladí cestovatelé. Mrtvola, která vlastně není docela mrtvola, je spouštěna do mlýnku.

Wes, stále ještě pod vlivem drogy, kterou si vzal v autě, uniká a krade auto. Regův bratr se vydává za ním a on sám zůstává s oběma zajatými. Holčina se jej snaží zblbnout, ale výsledky nejsou optimální.
Lindsay už mezitím dojel Wese, ale dostal ránu do hlavy a je v mdlobách. Jenže pak je to obráceně a Wes končí v kufru Lindsayova vozu. Ten se řítí za bratrem, ale je zastaven policistou. Ten nemá svůj šťastný den, protože je zabit.

Když se Lindsay vrátí, zjistí, že Reg rozbil všechny jeho vypěstované obří dýně. Proto si to s ním míní ihned vyřídit, ale přijíždí tetička Nancy, takže ho jen hodí do kufru za Wesem. Mládenci se zde spřátelí a plánují útěk. Nejprve se jim podaří kufr opustit a pak se ocitají v hangáru. Všichni jsou odhodlaní utéci a Reg se vydává za bratrem, aby získal klíče od auta. Jenže pak už z překvapení nevyjde. Stejně jako všichni ostatní.  Autor: Pitryx

režie:
Cameron Cairnes, Colin Cairnes
 
 
hraje:
Damon Herriman (Reg Morgan), Angus Sampson (Lindsay Morgan), Anna McGahan (Sophie), Oliver Ackland (James), Jamie Kristian (Wesley), John Jarratt (Burke), Paul Blackwell (Charlie Wick), Chrissie Page (Nancy), Ward Everaardt (Bernard St John)
 
 
scénář:
Cameron Cairnes, Colin Cairnes
 
 
kamera:
John Brawley
 
 
výprava-architekt:
Tony Cronin
 
 
kostýmy:
Chloe Spalding
 
 
střih:
Joshua Waddell
 
 
zvuk:
Marco Arlotta, Emma Bortignon
 
 
výkonný producent:
Bryce Menzies, Jonathan Page
 
 
producent:
Kate Croser, Julie Ryan
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.