Sněžní pavouci (2007) [TV film]

Sněžní pavouci (Ice Spiders)
26.7 %
 
 

Ice Spiders

Další název: Cold Snap; Zmutované pavúky

    Žánr: horor / sci-fi
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 90 min.
„Z vojenské výzkumné základny unikli obří pavouci a pro turisty z nedalekého zimního střediska začalo pravé peklo. Lyžařský instruktor si však dokáže poradit i s těmito vraždícími monstry.“
Z vojenské výzkumné základny unikli obří pavouci a pro turisty z nedalekého zimního střediska začalo pravé peklo. Lyžařský instruktor si však dokáže poradit i s těmito vraždícími monstry.

Malebné zimní letovisko Lost Moutain ve státě Utah je plně obsazené lyžaři a mladým týmem připravujícím se na soutěž. Nikdo z nich nemá ani ponětí, že za kopcem je vědecká laboratoř, pracující na projektu gigantických a geneticky upravených pavouků. O zábavu mají postaráno všichni zúčastnění, pavoukům podaří uprchnout z laboratoře ve velkém stylu. Za hlavní doplněk stravy si vyberou sportovce…….

Zdroj: TV Barrandov

režie:
Tibor Takács
 
 
hraje:
Patrick Muldoon ( Dan 'Dash' Dashiell), Vanessa Williams (doktorka April Sommersová), David Millbern (profesor Marks), Thomas Calabro (kapitán Baker), Stephen J. Cannell ( Frank Stone), Noah Bastian (Chad Brown), Carleigh King (Brittany), Matt Whittaker (Steven), Clayton Taylor (Quintin), Charles Halford (kouč Mike), Connie Young (paní Stewartová), Cory McMillan ( Perez), Steve Bilich (kouč Palmer), Kiernan Ryan Daley ( Rosen), Marc Raymond (pan Stewart), Amee Walden (Christina)
 
 
scénář:
Eric Miller
 
 
kamera:
Barry Gravelle
 
 
hudba:
Penka Kouneva
 
 
střih:
Danny Draven, John Blizek
 
 
výprava:
Travis Zariwny
 
 
výkonný producent:
Paul Colichman, Andreas Hess, Stephen P. Jarchow
 
 
producent:
Sylvia Hess, Jeffrey Schenck
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.