Shoppen (2006)

Obrázek není k dispozici.
65 %
 
 

Další název: Nakupovanie

    Žánr: drama / komedie / romantický
    Země: Spolková republika Německo
    Délka: 91 min.
Shoppen, to je příběh osmnácti singles z Mnichova, kteří se účastní tzv. „speed datingu“. To znamená seznamování se v pětiminutovém taktu. V takové časové tísni je nutné si zachovat chladné nervy a snažit se sebe co možná nejlépe prodat, zatímco pozorujete a posuzujete svůj protějšek. V závodě proti sekundové ručičce jde o všechno, co zúčastněným přijde právě na mysl. Hlavně neztrácet čas a pokud možno vyměnit co nejvíce informací. Jsou předávány informace smysluplné, ale stejně tak i zcela nesmyslné. Nezbývá čas na to být nedůtklivý, chcete přece najít lásku svého života!
Ralf Westhoff ukazuje v Shoppen velmi inteligentním způsobem trefný a velmi humorný portrét nové generace singles. Mezi představiteli se objevuje hned několik současných talentovaných mladých divadelních herců, mezi nimi i Tanja Schleiff, kterou jsme mohli vidět v Pádu třetí říše.

režie:
Ralf Westhoff
 
 
hraje:
Sebastian Weber (Jörg), Anna Böger (Susanne), Felix Hellmann (Patrick), Katharina Marie Schubert (Isabella), David Baalcke (Frank), Julia Koschitz (Susanna), Martin Butzke (Markus), Kathrin von Steinburg (Miriam), Matthias Bundschuh (Thorsten), Mediha Cetin (Mediha), Thomas Limpinsel (Egon), Lisa Wagner (Irina), Oliver Bürgin (Jens), Julia Heinze (Jasmin), Stephan Zinner (Jürgen)
 
 
scénář:
Ralf Westhoff
 
 
kamera:
Helmfried Kober
 
 
výprava-architekt:
Bettina Zirngibl
 
 
kostýmy:
Ina Irena Will
 
 
střih:
Uli Schön
 
 
zvuk:
Ralf Schreier
 
 
produkce:
Florian Deyle, Ralf Westhoff
 
 
výprava:
Tobias Maier, Bettina Zirngibl
 
 
producent:
Martin Richter
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.