Shanghai Kiss (2007)

Shanghai Kiss
66.5 %
 
 

Další název: The Shanghai Kid

    Žánr: komedie / romantický
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 100 min.
Mladý Číňan Liam neví, co s životem. Žije v Los Angeles, jezdí kabrioletem a nepracuje. Má zlost na otce, ale žije z jeho peněz. Snaží se uspět v reklamě, ale nedaří se. V autobuse se seznámí s šestnáctiletou dívkou Adelaide (Hayden Panettiere). Začínají spolu kamarádit, ale je jí „jen“ 16 (a Amerika bere přece tak vážně nezletilost:-).
Jednoho dne dozví, že zdědil po babičce, kterou nikdy neviděl, dům v Shanghai. A tak odlétá do Shanghaie prodat dům (aniž přitom umí pořádně čínsky) a při té příležitosti se setkává s krásnou Micki (Kelly Hu). Situace je ale přece jen trochu složitější, než si plánoval. Prodat nebo neprodat dům, zůstat nebo se vrátit do L.A., Micky nebo Adelaide?  Autor: RM

režie:
Kern Konwiser, David Ren
 
 
hraje:
Ken Leung (Liam Liu), Hayden Panettiere (Adelaide Bourbon), Kelly Hu (Micki Yang), Joel Moore (Joe Silverman), James Hong (Mark Liu), Kathleen Lancaster (Georgia), Lorna Scott (ředitelka castingu), Spencer Redford (Jessica / roztomilá blondýna), Steve Connell (ředitel castingu), Brian Gardner (mladý šikovný chlapec), Timothy Bottoms (Adelaidin otec), Summer Altice (Virginia), Oliver Yan (Ling Ming), Byron Mann (Jai Li), C. Chen Li (Amy)
 
 
scénář:
David Ren
 
 
kamera:
Alexander Buono
 
 
hudba:
David Kitay
 
 
kostýmy:
Shawnelle Cherry
 
 
střih:
Zene Baker
 
 
zvuk:
April Cech
 
 
produkce:
Kip Konwiser
 
 
koproducent:
Wang Wei, Zhenyan Zhang
 
 
výprava:
Ben Woolverton
 
 
výkonný producent:
Michael Gleissner, David Ren
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.