Sezn@mka (2016)

Sezn@mka
50 %
 
 

Další název: Zozn@mka; Seznamka

    Žánr: komedie / romantický
    Země: Česká republika
    Premiéra v ČR: 28.7.2016        
    Délka: 90 min.
„Léta randění, blbnutí na seznamkách a je to pořád stejný. Kretén střídá kreténa," povzdychne si hrdinka filmu a její další rande na inzerát s tváří Lukáše Pavláska se rychle zařadí do jejího oddílu katastrof a kreténů. Podobný seznam příšerných schůzek postupně rozšiřují i další postavy. Sezn@mka je totiž komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby - internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát.
Ale pozor, v rybníku hledajících se může objevit i dravá štika. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami. Vyzbrojen informacemi z jejich dotazníků vystupuje jako muž jejich snů. Po několika naplněných schůzkách ovšem beze stopy mizí. On totiž manželku nehledá, on už doma jednu má. A ta má zase kamarádku a ta hledá na seznamce a tu Jiří Langmajer taky svede. Smyčka kolem záletníka se začíná utahovat a ve vzduchu visí společný ženský slib, že pomsta bude sladká . . .

Bontonfilm

režie:
Zita Marinovová
 
 
hraje:
Jiří Langmajer (Kristián), Adéla Gondíková (Bára), Zuzana Kajnarová (Hedvika), Šárka Krausová (Lucie), Iva Kubelková (lékařka), Ladislav Hampl (Ondřej), Marie Doležalová (Kateřina), Martin Kraus (David), Petr Vondráček (Lukáš), Kateřina Klausová (Hanka), Roman Říčař (Karel), Štěpánka Decastelo (Maruška), Jaromír Nosek (Standa), Lukáš Pavlásek (Libor), Karel Zima (Michal), Jaroslava Obermaierová (toaletářka), Josef Mladý (vrchní), Barbora Horáková (servírka), Jaroslav Urban (fotograf), Zuzana Bolinová (opilá dívka), Eva Koukolíčková (přítelkyně 1), Andrea Marinovová (přítelkyně 2), Kateřina Studničná (přítelkyně 3), Dana Tomová (přítelkyně 4)
 
 
scénář:
Zita Marinovová
 
 
kamera:
Jiří Markvart
 
 
hudba:
Václav Patejdl, Petr Janda
 
 
zvuk:
Jiří Markvart
 
 
producent:
Jiří Markvart
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.