Sex, pochoutky a romantika (2001)

Sex, pochoutky a romantika (Tortilla Soup)
68.1 %
 
 

Tortilla Soup

    Žánr: komedie / rodinný / romantický
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 102 min.
„Štěstí je třeba správně okořenit.“
Šéfkuchař a otec tří dcer ztratí chuť k jídlu, ne však chuť do života. Komedie o životě, lásce a skvělém jídle, ve kterém přímo exceluje Hector Elizondo. Kuchař Martin Naranjo bydlí v L.A. společně se svými hezkými dospělýmí, ale stále svobodnými dcerami. I když už je to dlouho, co ztratil schopnost ochutnávat, stále vaří a servíruje jídlo pro své milované starým tradičním způsobem. Mladým ženám jsou staré zvyky k smíchu a každá se realizuje jinak, než v kruhu rodinném. Poklidný rodinný život se však změní v okamžiku, kdy se ovdovělý otec seznámí s temperametní rozvedenou ženou, všechny tři dcery si někoho najdou a zjistí, jaké ingredience štěstí potřebuje.

režie:
Maria Ripoll
 
 
hraje:
Hector Elizondo (Martin Naranjo), Tamara Mello (Maribel Naranjová), Constance Marie (Yolanda), Jacqueline Obradors (Carmen Naranjo), Judy Herrera (Eden), Elizabeth Peña (Leticia Naranjo), Ken Marino (Jeff), Troy Ruptash (kadeřník), Marisabel García (April), Julio Oscar Mechoso (Gomez), Louis Crugnali (cateringový asistent), Raquel Welch (Hortensia), Joel Joan (Antonio Urgell), Paul Rodriguez (Orlando Castillo), Ulises Cuadra (nepravý student), Mark de la Cruz (spolužák April), Eli Russell Linnetz (spolužák April), Stoney Westmoreland (baseballový rozhodčí), Karen Dyer (Rachel), Jamisin Matthews (Gomezův asistent)
 
 
scénář:
Hui-Ling Wang (původní scénář), Ang Lee (původní scénář), James Schamus (původní scénář), Ramon Menendez, Tom Musca, Vera Blasi
 
 
kamera:
Xavier Pérez Grobet
 
 
hudba:
Bill Conti
 
 
kostýmy:
Ileane Meltzer
 
 
střih:
Andy Blumenthal
 
 
zvuk:
Todd Morrissey, Sandy Gendler
 
 
producent:
John Bard Manulis
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.