Scooby Doo a virtuální honička (2001)

Scooby Doo a virtuální honička (Scooby Doo And The Cyber Chase)
66.2 %
 
 

Scooby Doo And The Cyber Chase

Další název: Scooby-Doo a kyberpríšera

    Žánr: animovaný / rodinný
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 70 min.
„Z univerzitní laboratoře unikl při pokusech počítačový virus. Jeho likvidací je pověřena stará známá parta záhadologů.“
Záhady s.r.o. mají tentokrát za úkol poradit si s počítačovým virem, který unikl z laboratoře při vývoji počítačových her profesoru Kaufmanovi a Ericovi. Jediné, co by mohlo na virus působit, je silný magnet, kterým se parta záhadologů vyzbrojí. Fred, Velma a Daphne jdou hledat do sklepení, ale Shaggy a Scooby zamíří do univerzitní jídelny. Tam místo hledání plní svá břicha nejrůznějšími lahůdkami. Fred a ostatní fantóma objeví a pustí se s ním do souboje, který ale končí únikem hledaného virusu. Když se podaří opět fantóma najít, ocitnou se všichni znovu v laboratoři, kde se omylem dostanou pod palbu laserového přenašeče. Ten všechny přemístí do virtuálního světa Ericova počítače. Zdá se, že je boj předem prohraný, když se ale pronásledovatelé náhodou potkají se svými kyberprotějšky - Kyberzáhady s.r.o. Nezbývá nic jiného, než se proti fantómovi spojit a pokusit se ho zlomit společnými silami.

Zdroj: Nova

režie:
Jim Stenstrum
 
 
scénář:
Mark Turosz, Joseph Barbera (postavy), William Hanna
 
 
hudba:
Louis Febre
 
 
střih:
Joe Gall
 
 
výtvarník:
Lance Falk
 
 
mluví:
Scott Innes (Scooby-Doo / Cyber-Scooby-Doo / Shaggy / Cyber-Shaggy), Joe Alaskey (Wembley), Bob Bergen (Eric Staufer), Grey Griffin (Daphne Blake / Cyber Daphne Blake), Tom Kane (profesor Robert Kaufman), Mikey Kelley (Bill McLemore), Gary Anthony Sturgis (Phantom Virus), B.J. Ward (Velma / Cyber-Velma), Frank Welker (Fred / Cyber-Fred)
 
 
animace:
Jan Browning
 
 
výkonný producent:
Joseph Barbera, William Hanna, Jean MacCurdy
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.