San Andreas (2015) [Video]

San Andreas (San Andreas Quake)
35.8 %
 
 

San Andreas Quake

    Žánr: katastrofický / akční
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 84 min.
POZOR SPOILER

Teenka Molly Dunnová je jako divá do výzkumu seismologie, kráterů a vůbec geologie, takže zkouší udělat mini výbuch. Z toho není nadšen její otec, neb je noc. Přesto se jde podívat na Mollyin kráter a vtom se začne třást země. Toto zemětřesení jej připraví o život, když Molly předtím zachrání.

Po letech je Molly profesorkou seismologie. Učí několik mladých a žije s přítelem Hankem a jeho dcerou. Stále pracuje a věří svému nástroji k předpovídání zemětřesení. Najednou zjistí, že ji to varuje. Už je pozdě cokoli podnikat, a tak Molly vyvolá paniku. Jenže nic se neděje, žádné zemětřesení. Ale její student Nick je její vinou v potížích. Ještě než se začnou tyto potíže řešit, tak začne zemětřesení, a to doopravdy. Jsou zde dva otřesy po sobě a Molly ví, že přijdou další. Proto varuje Ali, která dělá recepční v hotelu. Varuje i další lidi, ale nikdo ji neposlouchá. S Ali a dalšími se urve výtah a matka s Nickem tak tak přejeli přes most, který se za nimi zřítil. A hned poté mají potíže s roztomilým hrochem. Následují další potíže, a tak Molly neví, že Ali už se dostala i s dalšími z výtahu. I zde jsou problémy. V hotelu je armáda a šílenec se zbraní. Molly s Nickem se tam snaží dostat, ale jsou zavaleni. Přesto se dostanou až do hotelu, kde Nick zlikviduje cvoka se zbraní a s Ali si padnou kolem krku. Oni totiž spolu chodí. A pak všichni běží na střechu jedné z budov, kde je má očekávat Hank s vrtulníkem. Ale bude tam?  Autor: Pitryx

režie:
John Baumgartner
 
 
hraje:
Grace Van Dien (Ali), Jhey Castles (Molly Dunnová), Lane Townsend (Hank), Chris Clanton (Resnick), Chris Cleveland (James Simms), Antonio Cullari (inspektor), Bill Voorhees (Miles), Shaun Gerardo (pilot), David Alan Graf (Chet Michaels), Justin Hoffmeister (gardista), Nicola Lambo (Sun), Tinasha LaRayé (Barista Andrea), J. Kristopher (Gill), Zaydah-lee, Blaire Chandler (Jessica)
 
 
scénář:
John Baumgartner
 
 
kamera:
Ben Demaree
 
 
hudba:
Christopher Cano
 
 
výprava-architekt:
Kalise Wallace
 
 
střih:
John Baumgartner, Ana Florit
 
 
zvuk:
Payam Akhtarpour, Wesley Claggett, Michael Hardman, Andy Hurtado, Lisa Ries
 
 
koproducent:
Paul Bales
 
 
vizuální efekty:
Sasha Burrow, Aaron Witlin, Glenn Campbell
 
 
masky:
Eric Scott Wilson
 
 
výkonný producent:
David Rimawi
 
 
producent:
David Michael Latt
 
 
překlad:
Ondřej Novák
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.