Sama proti všem (1995) [TV film]

Sama proti všem (She Fought Alone)
75 %
 
 

She Fought Alone

Další název: Scared by Love / Sama proti všetkým

    Žánr: drama
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 87 min.
Obaja hlávny predstavitelia drámy Sama proti všetkým Brian Austin - Green a Tiffany - Amber van Thiessen si spolu zahrali aj v seriály Beverly Hills 902 10.

Dráme Sama proti všetkým sa mladúčka a atraktívna študentka Caitlin Roesová doslova postaví proti všetkým, keď sa vzbúry proti nespravodlivosti, ktorá bola na nej spáchaná.

Caitlin bola úspešne prijatá do klubu faniniek frajerských školských futbalistov, na ktorých v meste nedal nik dopustiť. Večer na to sa koná študentský večierok pri rieke. Caitlin a jej spolužiak šikovný futbalista Ethan /Brian Austin - Green/ sa do seba zaľúbia. Svedkom ich prejavov lásky je bezcharakterný a nasilnícky spolužiak Jace. Od tejto chvíle je Jace zatúži po Caitli, ktorá ho odmietne. Ten ako pomstu ju znasilní priamo v jej byte. Jace sa ešte vyhráža Caitlin, že znasilní aj jej sestru, keď to niekomu povie. Jace to všetko prektútil vo svoj prospech. Rozšíril po celej škole, že Caitlin je ľahká žena. Caitlin so svojou matkou idú na druhý den k lekárovi a na políciu udať snasilnenie. Týmto si znepriatelili celé mesto, najmä však samotných školských futbalistov. Na ich stranu sa postaví aj sama riaditeľka školy, ktorá ich nie je ochotná potrestať. Najhorší zo všetkých je práve Ethan, ktorý vyrába jeden škandál za druhým, aby Caitlin znemožnil, až do chvíle, keď sa mu Jace prizná, že znasilnil Caitlin. Od tejto chvíle sa Ethan snaší zo všetkých síl pomôcť Caitlin. Ale čo ona? Odpusti mu? Príjme od neho pomoc? Očistí svoje meno?  Autor: gabikazavacka

režie:
Christopher Leitch
 
 
hraje:
Tiffani Thiessen (Caitlin Roseová), Brian Austin Green (Ethan), Isabella Hofmann (Avon Roseová), David Lipper (Jace), Maureen Flannigan (Abby), Keith MacKechnie (Aaron), Jessie Robertson (Junie Roseová), Babs George ((Principal Hind)), Marietta Marich (Paní Johnsonová), Jill Parker-Jones (Ethanova matka), Ashley Jones (Susan), Rachel Wolfe (Hanna), Lisa Cangelosi (Connie), Reed Frerichs (Billy Ray), John Mansfield (Doktor Yager)
 
 
scénář:
John Leekley, John Duffy
 
 
kamera:
Robert Primes
 
 
hudba:
Dan Wool
 
 
výprava-architekt:
Cary White, Barbara Haberecht
 
 
kostýmy:
Rosalie Wallace
 
 
zvuk:
John Asman, Bob Costanza, Richard Schexnayder
 
 
vedoucí produkce:
Bonnie Raskin
 
 
koproducent:
Dwight Adair
 
 
producent:
Jay Benson, John Leekley
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.