S kůží na trh (2015)

S kůží na trh (Skin Traffik)
46 %
 
 

Skin Traffik

Další název: S kožou na trh

    Žánr: akční
    Země: Velká Británie
    Délka: 97 min.
POZOR, SPOILER

Nájemný vrah Bradley si bere v kostele materiály ke své akci. Pak přichází k bossovi vymáhat disk. Ten mu však disk vydat nechce. Bradley nemešká a odpráskne jeho ochranku. Disk pak dostane. Jenže pak je nucen střílet na ochranku a nechtěně tak zabije bossovu dceru.

Ještě za půl roku mu tato situace nedá klidu. Je v ústraní, zašitý a s nikým se nestýká. Nanejvýš si jde pro jídlo. Zde je jednou svědkem potyčky, ale nezasáhne. Dokonce se o jídlo nechá obrat pasákem Sergejem. Ten pak se svým společníkem svá děvčata mlátí a ta jedna hledá pomoc. Nesežene ji. To už se však Bradley rozhodl. Vpadne do bordelu, zmlátí ochranku a jednu z děvčat jménem Anna na její prosbu bere s sebou. Dívka jej hned prosí, aby jí pomohl najít její sestru Jessicu. Bradley slibuje pomoc. Zašijí se s Annou u něj, ale nejsou zde dlouho. Přijde sem totiž pár čimelíků, které někdo musel poslat. Ale neřekl jim, co je Bradley zač, protože ten je vyřídí během pár sekund.

Už po něm jde i policie, ale gangy mají lepší informace. Bradley ujíždí i s děvčetem, za vydatného pronásledování a střelby. Pak navštíví agenta, který měl Annu a Jessicu na „výplatní pásce“. Bradley jej kapánek skřípne a pak jej uškrtí. Přes všechno ukrývání Anna najde mobil a volá matce. Její hovor je samozřejmě zachycen a místo pobytu tak odhaleno.

Bradley našel vykřičený dům pro VIP a trochu zde uklidil. Postřílel a zranil i pár hostů, už jen proto, že zde „obsluhovaly“ ještě skoro děti. Z bordelmamá pak vytáhl informaci, že si Jessicu koupil Andreas, obchodník z Amsterodamu. A to už se na Bradleyho chystá veselá partička mužů se spoustou zkušeností. Moc jim nepomohly. Tedy, vlastně, vůbec.

Bradley je již v Amsterdamu. Navštíví kupce Andrease a zjistí, že i on se stal jen kolečkem v soukolí muže, zvaného Ředitel. Začíná složitá šachová partie. Ředitel má jako rukojmí mimo Jessicy také další dívenku, a to Andreasovu dceru. Ale Bradley má zase svou motivaci. Proto odlétá do Londýna. Zde mu Ředitel předvede přes internet důkaz, že rukojmí má, a navrhuje schůzku. Bradley přijímá.

Minimálně vyzbrojen stane sám tváří v tvář Řediteli, který si přivedl snad milión chlapů...  Autor: Pitryx

režie:
Ara Paiaya
 
 
hraje:
Gary Daniels (Bradley), Daryl Hannah (Zhanna), Mickey Rourke (Vogel), Eric Roberts (ředitel), Dominique Swain (Anna Peel), Michael Madsen (šéf), Jeff Fahey (Jacob Andries), Alan Ford (Paul Hamilton), Angie Simms (Sally), Ron Smoorenburg (Sergej), Jadey Duffield (dívka), Ara Paiaya (X), Jess Liaudin, Chris Wilson (policista), Chelsea Li (dívka), Natalia Ryumina (dívka), Natasha Goulden (dívka), Sabrina Dickens (dívka), Max Cavenham (seržant), Charlotte Rickard (modelka)
 
 
scénář:
Ara Paiaya
 
 
kamera:
Ara Paiaya
 
 
hudba:
Sefi Carmel
 
 
střih:
Ara Paiaya
 
 
producent:
Ara Paiaya
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.