Rötmånad (1970)

Rötmånad
66.7 %
 
 

Další název: Dog Days

    Žánr: komedie
    Země: Švédsko
    Délka: 104 min.
Holič Assar Gustafsson tráví poklidné léto se svou sedmnáctiletou dcerou Annou-Belle ve svém rekreačním domku na jednom ze švédských souostroví. Idylku naruší manželka Sally, o které pět let Assar nevěděl a předpokládal, že je mrtvá. Ukáže se ale, že je více než živá.

Sally svou nepřítomnost nijak nevysvětluje a začne přilehlou loděnici zařizovat jako bordel. Hlavní atrakcí je Anna-Belle. Sally nechá návštěvníky, aby si dceru fotografovali nahou při opalování i jiných příležitostech. Dívka se zamiluje do jednoho z mladíků, což ohrožuje matčiny plány. Sally milence odstraní a Anna-Belle plánuje pomstu. V neposlední řadě je tu Assar, který se stal služebníkem žen a roznašečem nápojů pánům. I ten má záměr, jak se Sally zbavit.  Autor: curil

režie:
Jan Halldoff
 
 
hraje:
Ulla Sjöblom (Sally Gustafssonová), Carl-Gustaf Lindstedt (Assar Gustafsson, kadeřnický mistr), Christina Lindberg (Anna-Bella), Ernst Günther (Johansson), Eddie Axberg (Jan, přítel Anna-Belly), Ulf Palme (Richard), Jan Blomberg (fotograf), Curt L. Malmsten (přísedící), Frej Lindqvist (Fin ve člunu s vesly), Carl-Axel Elfving (kněz), Bo Halldoff (Ivar Frid, majitel pohřebního ústavu), Christer Jonsson (námořník, Sallyn host), Gunnar Lindkvist (Sallyin host)
 
 
scénář:
Bengt Forslund, Jan Halldoff, Lars Forssell
 
 
kamera:
Lars Johnsson, Hasse Seiden
 
 
hudba:
Lars Färnlöf
 
 
výprava-architekt:
P. A. Lundgren
 
 
kostýmy:
Kerstin Halldoff
 
 
střih:
Siv Lundgren
 
 
zvuk:
Lennart Engholm, Berndt Frithiof
 
 
vedoucí produkce:
Bengt Forslund
 
 
masky:
Barbro Holmbring
 
 
asistent kamery:
Staffan Liljander
 
 
producent:
Olle Nordemar, Bengt Forslund
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.