Prospektor (2018)

Prospektor (Prospect)
51.8 %
 
 

Prospect

    Žánr: sci-fi / drama / thriller
    Země: Kanada / Spojené státy americké
    Délka: 100 min.
POZOR, SPOILER!

Mladé děvče Cee sedí ve vesmírné stanici na oběžné dráze. Cees zde není sama, je zde i její otec Damon. A ten žádá o odpojení od této stanice. Je mu vyhověno. Bohužel dochází k závadě a oni dva havarují. Ocitají se na planetě, kterou otec zná, kdysi se zde těžilo aurelium. Hned také s jeho znalostmi jeden kousek získají. Pak se zde objeví dvě postavy ve skafandrech. Damon vypráví historku o domluvené schůzce zde se žoldáky a nalezišti, které nemá obdoby. Bohužel později, po kratším pochodu dojde k přestřelce, při které je Damon zabit. Cee se sice povedlo z místa střelby utéci, ale jeden z účastníků boje, Ezra, ji vystopoval až k jejímu úkrytu. A ti dva se rozhodnou pro spolupráci.

Opět se projdou lesem, až dojdou k nějaké zde přežívající rodině. Začíná obchod a snad by i dopadl dobře, kdyby neprojevili zájem koupit si Cee. Ta nečeká na rozuzlení a uteče.

S Ezrou se opět shledá. Jeho zranění se však zanítilo, a tak mu Cee na jeho přání amputuje ruku. I s tímto handicapem dojdou až k žoldákům a jejich hodně podivnému zajatci. Práce pro ně se však nedaří. Ezrovi to s jednou končetinou nejde a Cee ještě nemá zkušenosti. Takže opět následuje boj. Potíž je v tom, že jsou sami dva...  Autor: Pitryx

režie:
Christopher Caldwell, Zeek Earl
 
 
hraje:
Jay Duplass (Damon), Pedro Pascal (Ezra), Andre Royo (Oruf), Sheila Vand (Inumon), Sophie Thatcher (Cee), Arthur Deranleau (Fahr)
 
 
scénář:
Christopher Caldwell, Zeek Earl
 
 
hudba:
Daniel L.K. Caldwell
 
 
střih:
Paul Frank
 
 
masky:
Nancy J. Hvasta Leonardi
 
 
výkonný producent:
Tracey Bing, Aaron L. Gilbert, Scott Glassgold, Andria Spring, Steven Thibault, Dale Wells
 
 
producent:
Dan Balgoyen, Jason Cloth, Chris Conover, Garrick Dion, Matthias Mellinghaus, Andrew Miano, Chris Weitz
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.