Příliš jednoduché (1998)

Příliš jednoduché (Too smooth)
52.5 %
 
 

Too smooth

Další název: Hairshirt

    Žánr: komedie / romantický
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 85 min.
„Každý lhář by jednou rád řekl pravdu.“
Mladík Danny Reilly by se rád uplatnil v Hollywoodu jako herec a scenárista. Zatím však slaví úspěchy jen u žen. Má na to jednoduchý recept: stačí mu prostě lhát. Svou metodu zkusí Danny i na pohlednou herečku Corinne. Jenže nic není nakonec tak jednoduché, aby se to nemohlo zkazit: Aby byl Danny své nové "oběti" nablízku, ubytuje se v podnájmu u jejího kamaráda, extrovertního homosexuálního básníka Tima. Ale ten se kupodivu do Corinne také zamiluje - alespoň to říká. Na scéně se navíc objeví Dannyho bývalá spolužačka - a především zhrzená milenka - Renée, ze které je teď prominentní hollywoodská herečka. A jejím jediným cílem je odradit od zrádného Dannyho všechny jeho partnerky...
Romantická komedie z prostředí hollywoodských "čekatelů na slávu" je autorským filmem herce Deana Parase, který zde debutoval jako režisér, scenárista, střihač i producent. Dalším producentkou filmu byla skutečná hollywoodská hvězda Neve Campbellová (Vřískot, Nebezpečné hry), která si zahrála postavu zlomyslné Renée.

režie:
Dean Paras
 
 
hraje:
Neve Campbell (Renée Weberová), Ele Keats (dívka), Katie Wright (Corrine), Kimberly Huie (Kimberly), David DeLuise (Peter), Adam Carolla (Bruce), Christian Campbell (Adam), Rebecca Gayheart (Jennifer), Jenni Pulos (Brunetka), Marley Shelton (blondýnka), Samantha Shelton (servírka), Dax Shepard, Dean Paras (Danny Reilly), Stefan Brogren (Timothy), Chris Hogan (agent), Nate Tuck (Jean)
 
 
scénář:
Katie Wright, Dean Paras
 
 
kamera:
Igor Jadue-Lillo
 
 
hudba:
Nathan Barr
 
 
střih:
John Axelrad
 
 
producent:
Christian Campbell, Neve Campbell, Katie Wright, Dean Paras
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.