Prásk! (2012/1) [TV pořad]

Prásk!
22.5 %
 
 
    Žánr: publicistický
    Země: Česká republika
    Délka: 30 min.
„Nejsledovanější lyfestylový magazín na českých obrazovkách.“
Pohled do společenského života celebrit, odhalování tajemství, která měla zůstat navždy zapovězena, rozkrývání skandálů a zpovědi, které dosud nespatřily světlo světa - to je nový lifestylový magazín Prásk!, který bude vysílat TV Nova na obrazovce každou neděli před Televizními novinami.

Pořad také zavede diváka tam, kam dosud nemohly nahlédnout televizní kamery ani objektivy fotoaparátů těch nejdravějších lovců senzací. A nebude se bát zeptat kohokoliv na cokoliv. Prásk! ukáže obě strany mince života hvězd - nejen lesk jejich slávy a život plný luxusu, ale také realitu všedních dní mimo světel reflektorů a pozornost obdivovatelů.

Televizní diváci budou moci nahlédnout do "kuchyně" redakce, kde vznikají náměty na reportáže, které hýbou světem českých hvězd. Reportéři, kterým nezůstane utajeno žádné dění v životě celebrit, mají ve svém týmu také jednoho neobvyklého kolegu - je akční, má uhrančivý pohled, a když se vydá to terénu, přinese opravdu jedinečný pohled na věc. Řeč je o tajném špehovi kocouru Bonzovi. Ten se společně s hvězdným týmem reportérů vydává do temných zákoutí, kde mu neunikne žádná kauza. Na módu celebrit si ve svém okénku „Filipstajl“ posvítí uznávaný stylista Filip Vaněk, který se nebojí říct svůj názor hvězdám přímo do očí!

Buďte svědky nejodvážnější sondy do zatím neprobádaného území slavných.

režie:
Martin Pogál
 
 
scénář:
Viola Fischerová
 
 
hudba:
Andy Walmsley
 
 
střih:
Alena Kreuzmannová
 
 
účinkuje:
Pavel Novotný (moderátor), Hana Mašlíková (moderátorka), Marcela Škábová (reportérka), Lenka Hornová, Gabriela Partyšová, Lucie Benešová, Kateřina Kaira Hrachovcová, Jana Švandová, Ondřej Hejma, Petr Janda, Petr Poláček, Karel Gott, Martin Kocián, Václav Jelínek, Aleš Lehký, Felix Slováček, Iveta Bartošová, Veronika Zaňková
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.