Pozoruhodný život (2016)

Pozoruhodný život (A Remarkable Life)
57.5 %
 
 

A Remarkable Life

    Žánr: romantický / drama
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 97 min.
Když se jeho zdánlivě dokonalý život zhroutí jako domeček z karet, musí se Lenny přestěhovat k otci. Nechá se zaměstnat v jeho zastavárně, kde se seznámí s mladou a cílevědomou Chelsea, která mu pomůže vylézt z jeho ulity a začít znova.
Lenny Babbitt vedl dokonalý život. Měl nádhernou ženu Tracy, láskyplný vztah se svým autistickým synem Isaacem a úspěšnou kariéru v denverských novinách. Když ale dostane výpověď, stav jeho syna se začne zhoršovat a ještě ke všemu načapá manželku v posteli s jinou ženou, Lennyho svět se zhroutí jako domeček z karet. Protože nemá kam jít, nastěhuje se ke svému otci a snaží se vymyslet, co udělá se svým zpackaným životem. Nechá se zaměstnat v otcově zastavárně, kde se seznámí s mladou a cílevědomou Chelsea, která mu dodá sílu začít znova. Lenny se ale bude muset rozhodnout, zda zůstane připoutaný k minulosti, nebo se s ní dokáže smířit.

HBO Europe

režie:
Vohn Regensburger
 
 
hraje:
Chris Bruno (Lenny), Marie Avgeropoulos (Chelsea), Daphne Zuniga (Tracy), Mark Margolis (Landon), Dylan Bruno (Max), John O'Hurley (otec David), Helen Slater (Iris), Jack Horan (Isaac), Eric Roberts (Jack), Sean McNabb (Fang), Christine Mascolo, Lance Coughlin (strážník Harris)
 
 
scénář:
Vohn Regensburger, Chris Bruno
 
 
kamera:
Amy Belling
 
 
hudba:
Vohn Regensburger
 
 
střih:
David W. Hagar, Philip Malamuth
 
 
zvuk:
Willy Allen, Derek Leininger, Steve Neal, Steven Schwedt, Roy Machado
 
 
koordinátor kaskadérů:
Chris Bruno
 
 
výkonný producent:
Vohn Regensburger
 
 
producent:
Chris Bruno
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.