Později, miláčku! (1963)

Později, miláčku! (Move Over, Darling)
76.7 %
 
 

Move Over, Darling

Další název: Something's Got to Give

    Žánr: komedie / romantický
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 103 min.
„Nevinný bigamista se dostává do nezáviděníhodné situace…“
Ellen Ardenová – Doris Day se po sedmi letech nečekaně vrací domů k dětem a manželovi. Nick - James Gardner s návratem milované ženy, která beznadějně zmizela po katastrofě lodi už vůbec nepočítal. Po marném hledání manželky, která byla úředně prohlášena za mrtvou, se právě znovu oženil s atraktivní Biancou. Nick se ovšem musí rychle rozhodnout mezi Ellen a Biancou, navíc brzy čelí i obvinění z bigamie. Také se nedokáže zbavit velké žárlivosti, když zjistí, že Ellen po celou dobu své nepřítomnosti byla na pustém ostrově s jiným mužem, pohledným svalovcem...  Autor: clara.bow

režie:
Michael Gordon (.)
 
 
hraje:
Doris Day (Ellen Wagstaff Ardenová), James Garner (Nicholas Arden), Polly Bergen (Bianca Steeleová), Thelma Ritter (Grace Ardenová), Fred Clark (Mr. Codd, hoteliér), Don Knotts (prodavač obuvi), Elliott Reid (Dr. Herman Schlick), Edgar Buchanan (soudce Bryson), John Astin (Clyde Prokey), Pat Harrington Jr. (okresní prokurátor), Eddie Quillan (hotelový poslíček), Max Showalter (recepční v hotelu), Alvy Moore (číšník pokojové služby), Chuck Connors (Stephen Burkett), John Harmon (taxikář)
 
 
námět:
Bella Spewack (My Favorite Wife), Sam Spewack
 
 
scénář:
Hal Kanter, Jack Sher
 
 
kamera:
Daniel L. Fapp
 
 
hudba:
Lionel Newman
 
 
střih:
Robert L. Simpson
 
 
dabing:
Alena Vránová (Ellen Ardenová), Vladimír Brabec (Nicholas Arden), Blanka Bohdanová (Bianca Steeleová (kinodabing)), Vlasta Fabianová (Grace Ardenová, Nicholasova matka), Bohuš Záhorský (soudce Bryson)
 
 
producent:
Martin Melcher, Aaron Rosenberg
 
 
režie českého znění:
Václav Krška
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.