Popelka (2015/1) [TV pořad]

Popelka
27.9 %
 
 

Další název: Popelka Barrandov

    Žánr: reality-show / soutěžní
    Země: Česká republika
„Čtyři soutěžící se pokusí změnit z Popelek v krásné princezny a to za pouhé dvě hodiny a deset tisíc korun. Vítězkou ale může být jen jedna.“
Která žena by nemilovala nakupování, a když se k tomu ještě připojí touha vytáhnout se před trojicí závistivých soupeřek, zajímavými módními kreacemi jenom srší. Čtveřice soutěžících musí zvládnout s 10 000 korunami v kapse nejen své rivalky, ale i časový limit 90 minut, během kterých se z ošklivého káčátka musí stát krásnou labutí. Nesnadný úkol ženám neulehčí ani jejich manžel nebo přítel, který se svou drahou polovičkou utrápeně a s nechutí obchází všechny obchody.

Zatímco jedna soutěží běhá jako smyslu zbavená z obchodu do obchodu, aby ukořistila ty nejlepší kousky, další tři se baví na její účet. Šmejdí hlava nehlava v jejím šatníku a vybírají ty "nejlepší" výstřelky poslední módy.

Po vyčerpávajícím "maratonu" v obchodním centru se na konci každého dne stává z POPELKY princezna, která od svých konkurentek získává body. Nejlépe hodnocený outfit vítězí. Jenže pozor, svou roli zde sehrává i rádce - stylista, který může ještě poslední den svým bodováním pořádně zamíchat pořadím. Všechny soutěžící si domů odnášejí svůj nákup, a vítězka celého týdne ještě k tomu vyhrává 10 000 korun.

Zdroj: TV Barrandov

Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.