Pomsta: Milostný příběh (2017)

Pomsta: Milostný příběh (Vengeance: A Love Story)
59.3 %
 
 

Vengeance: A Love Story

    Žánr: thriller / akční
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 99 min.
POZOR SPOILER

Policista John Dromoor se cvičí na střelnici ve střelbě. Následně s kolegou při akci někde udělají chybu a kolega to odskáče. John pak končí v baru, kde se seznámí s hezkou blondýnou Teenou Maguireovou.

Teena se později účastní slavnosti u svého kamaráda i se svou dcerkou. Když se pak vracejí zkratkou, jsou napadeny bandou místních mladíků. Matka je znásilněna a ztýrána a dcerka se tak tak ukryje. Následně přivádí na místo činu právě Johna. Ony dvě končí v nemocnici. Dcera pak při rekognici přesně určí čtyři násilníky. Jenže rodiče násilníků si najmou právníka, který je úděsně drahý. Rodiče museli prodat dům, ale zato je ten advokát prý z toho vytáhne. Ten, když se dozví, že policie má důkazy, totiž krev a DNA, nachystá si šikovný podraz. Matka je již z nemocnice doma a dcerku napadne sestra násilníka. U soudu se odehraje fraška, která se ani nedá nazvat jednáním. Matka se při této komedii zhroutí. U toho všeho je jako svědek i John. Ten pochopí, která bije a jednoho z násilníků prostě odpráskne. Při výslechu pak tvrdí svoje a tvrdí, že šlo o sebeobranu. Následně vyláká další dva k vodopádům a udělá s nimi krátký proces. Matka s dcerkou se chystají odstěhovat, ale ještě zbývá poslední účastník tehdejšího večírku.  Autor: Pitryx

režie:
Johnny Martin
 
 
hraje:
Nicolas Cage (John), Anna Hutchison (Teena), Talitha Bateman (Bethie), Deborah Kara Unger (Agnes), Don Johnson (Jay Kirkpatrick), Joshua Mikel (Marvin), Charlene Tilton (Irma), Mike Pniewski (soudce Schpiro), Michael Papajohn (Breen), Nicole Barré (doktorka Matthewsová), Natalie Pero (sestra na pohotovosti), Michelle Davidson (reportérka), Jwaundace Candece (noční sestra), Elizabeth Hunter (Annie), Carlos Guerrero (Bailiff), Marc Coppola (doktor Collins), Jimmy Gonzales (Zwaff), Xavier Declie (otec Muldoon)
 
 
námět:
Joyce Carol Oates (román)
 
 
scénář:
John Mankiewicz, Scott Windhauser
 
 
kamera:
David Stragmeister
 
 
hudba:
Frederik Wiedmann
 
 
kostýmy:
Peggy Stamper
 
 
zvuk:
Ian Bender, Micaela Cain, Greg Crawford
 
 
dabing:
Jiří Ployhar (Joshua Mikel (Marvin))
 
 
koordinátor kaskadérů:
Ele Bardha
 
 
spolupráce:
Anne Jordan
 
 
výkonný producent:
Harold Becker, Patricia Eberle, Richard Rionda Del Castro
 
 
producent:
Nicolas Cage, Michael Mendelsohn
 
 
casting:
Valerie McCaffrey
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.