Otčím 3 (1992)

Otčím 3 (Stepfather 3)
70.6 %
 
 

Stepfather 3

Další název: Stepfather 3: Father's Day, Stepfather III - Vatertag

    Žánr: horor / thriller
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 110 min.
„Završení ďábelké trilogie o psychopatovi, který pro realizaci svých zvrhlých choutek potřebuje iluzi uspořádaného rodinného života.“
Vyvrcholení ďábelské trilogie o psychiatrovi, který ke svým ďábelským choutkám potřebuje iluzi uspořádaného rodinného života.

Keithovu chorou duši omámí hned dvě rodiny a dokonce i důstojný farář. Nejdříve se ožení s krásnou Christinou. Její syn Andy je sice připoután na invalidní vozík, je však velmi bystrý.

Svuj počítač využije k odhalení otčimovy tajuplné minulosti. Navíc se spojí s farářem Brennanem a Keith se proto rozhodne je zlikvidovat. Choromyslný muž se vzápětí seznámí s další krasavicí Jennifer a jejím dítětem Nickym, s nimiž by rovněž rád "spojil" svuj další osud.

Dvě mladé rodiny ani otec Brennan netuší, že zdánlivě láskyplný otčim s nimi hraje pekelnou hru...  Autor: seagal

režie:
Guy Magar
 
 
hraje:
Robert Wigtman (Keith Grant/The Stepfather), Priscilla Barnes (Christine Davis), David Tom (Andy Davis), Season Hubley (Jennifer Ashley), John Ingle (otec Brennan), Jay Acovone (Steve Davis), Christa Miller (Beth Davis), Dennis Paladino (Mr. Thompson), Adam Ryen (Nicky), Stephen Mendel (Mark Wraynal), Mario Roccuzzo (Plastic Surgeon), Joel Carlson (Pete), Mort Lewis (Funeral Priest), Joan Dareth (Bernice), Sumer Stamper (Maggie), Jennifer Bassey (Dr. Brady), Mindy Ann Martin (Tiffany), Brenda Strong (Lauren Sutliffe), Adam Wylie (Easter Party Boy)
 
 
námět:
Carolyn Lefcourt, Brian Garfield, Donald E. Westlake
 
 
scénář:
Guy Magar, Marc B. Ray
 
 
kamera:
Alan Caso
 
 
hudba:
Pat Regan
 
 
střih:
Patrick Gregston
 
 
koordinátor kaskadérů:
Jon Conrad Pochron
 
 
producent:
Guy Magar, Paul Moen
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.