Od koťátek pracky pryč! Hon na internetového zabijáka (2019) [TV minisérie]

Od koťátek pracky pryč! Hon na internetového zabijáka (Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer)
82.5 %
 
 

Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer

    Žánr: dokument / krimi
    Země: Velká Británie
    Délka: 187 min., 3 díly, minutáž: 57–66 min
Dokument mapuje skutečný případ. Celé to začalo, když někdo zveřejnil na internet video, v němž jsou zavražděna malá koťátka. Toto nenechalo chladným skupinu lidí, kteří na internetu rozjíždějí vlastní amatérské pátrání. Celou dobu sledujeme jejich postup, jenž by se dal téměř přirovnat k práci profesionálních kriminalistů. Později se tyto profesionální orgány k pátrání přidají také – když pachatel ve svých videích přitvrdí.

Po celou dobu jsou diváci drženi v napětí, pokud tedy již neznají tento případ z médií, a prostřednictvím vyprávění a rozhovorů se dozvídají, kdo to vlastně mohl udělat a co tím nejspíš sledoval.  Autor: Ramilie

režie:
Mark Lewis
 
 
scénář:
Mark Lewis
 
 
kamera:
Stefano Ferrari
 
 
hudba:
Andrew Skeet
 
 
střih:
Michael Harte
 
 
zvuk:
Greg Gettens
 
 
asistent kamery:
Jennifer Celi
 
 
nahrál:
Filharmonici města Prahy
 
 
producent:
Felicity Morris
 
 
účinkuje:
Deanna Thompson (sama sebe (Baudi Moovan)), John Green (sám sebe), Claudette Hamlin (sama sebe (Montrealská policie)), Antonio Paradiso (sám sebe (Montrealská policie)), Anna Yourkin (sama sebe (matka Luky Magnotty)), Benjamin Xu (sám sebe (Ju Linův nejlepší kamarád)), Marc Lilge (sám sebe (Berlínská policie)), Mike Nadeau (sám sebe (vrátný)), Joe Panz (sám sebe (záchranář)), Joe Warmington (sám sebe (novinář, Toronto Sun)), Henri (sám sebe (utajený detektiv uprchlické jednotky)), Romeo Salta (sám sebe (advokát)), Kadir Anlayisli (sám sebe (zaměstnanec internetové kavárny)), Joel Watts (sám sebe (obranný psychiatr))
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.