Milosrdné lži 2 (2019)

Milosrdné lži 2 (Nous finirons ensemble)
62 %
 
 

Nous finirons ensemble

    Žánr: drama / komedie
    Země: Francie / Belgie
    Délka: 135 min.
Uplynuly tři roky od tragické dovolené a smrti Luda. Za Maxem do domu na pobřeží přijíždí od té doby poprvé jeho přátelé Eric, Antoine, Marie, Isabelle a Vincent, aby oslavili kamarádovu šedesátku. Max nejprve roztrpčeně jejich návštěvu odmítne, odjíždí za pracovními povinnostmi. Poté se Ericovi svěří, že zkrachoval na projektu "Trocadero" a je bankrot. Je nucen prodat i luxusní dům, kde se střídají klienti s realitním makléřem. Eric navrhne, aby pozval přátele svým jménem do domu, který si nedaleko pronajal.

V pronajaté vile na břehu moře tráví přátelé čas vzpomínkami, projeví se nové vztahy, připomenou dřívější. Maxova žena navštíví dům a nemá tušení o Maxově záměru a prodeji. Max vidí bezvýchodnost situace, zaplétá se stále více do problémů a pokusí se o sebevraždu. Přátelé ho zachrání, ale stačí zachránit také přátelství?  Autor: curil

režie:
Guillaume Canet
 
 
hraje:
François Cluzet (Max), Marion Cotillard (Marie), Gilles Lellouche (Éric), Laurent Lafitte (Antoine), Benoît Magimel (Vincent), Pascale Arbillot (Isabelle), Clémentine Baert (Sabin), Valérie Bonneton (Véro), José Garcia (Alain), Mikaël Wattincourt (Alex), Tatiana Gousseff (Catherine), Joël Dupuch (Jean-Louis), Hocine Mérabet (Nassim)
 
 
scénář:
Guillaume Canet, Rodolphe Lauga
 
 
kamera:
Christophe Offenstein
 
 
kostýmy:
Carine Sarfati
 
 
střih:
Hervé De Luze
 
 
zvuk:
Rémi Daru, Jean Goudier, Jean-Paul Hurier
 
 
producent:
Alain Attal
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.