Nezvěstná (2010) [TV film]

Nezvěstná (Vermisst Alexandra Walch, 17)
80 %
 
 

Vermisst Alexandra Walch, 17

Další název: Die letzte Spur - Alexandra, 17 Jahre; Die letzte Spur - Wenn ein Kind verschwindet; Vanished

    Žánr: drama
    Země: Rakousko / Spolková republika Německo
    Délka: 183 min., 2 díly; 130 minut (zkrácená verze)
Alfred Walch žije se ženou Annou a jejich dětmi Alexandrou, Danielem a Sonjou v malebném rakouském městečku, kde jeho bratr Gerhard provozuje hostinec.Ve městě v plném proudu probíhá festival , a protože Alexandře bude zítra 18 let, rozhodne se své narozeniny oslavit s přáteli. Ale v dohodnutém čase se domů nevrátí. A protože její bratr Daniel, ani bratranec Chris netuší, kde by mohla být, rodiče začnou mít velký strach. Po velkém hledání se zjistí, že Alexandra byla naposledy viděna v docích - na nebezpečném místě - kde prý měla prudkou výměnu názorů se svým přítelem Moritzem.Když se Alexandra neobjeví ani další den, začíná po ní pátrat inspektor Lenz a jeho asistentka Lisa. Při vyšetřování Alfred s bolestí zjišťuje, jak málo znal svou vlastní dceru. Alexandra udržovala internetové přátelství s mužem, kterému evidentně důvěřovala více než svému otci. A ještě horší je skutečnost, že měla aféru (vztah ) s jedním ze svých učitelů.To horší má však ještě přijít. Vyšetřování vede do čtvrti červených světel, kde je nalezena mrtvá prostitutka a jsou indicie,že by s tím mohlo nějak souviset Alexandřino zmizení.Během příštích dnů se naděje, že by Alexandra mohla být nalezena živá, rozplyne. Objeví se dodatečné, záhadné detaily, podle kterých má každý co skrývat. Podezřívání a obviňování ničí rodinu, která se snaží udržet zdání normálně fungující rodiny.

Zdroj: TV Barrandov

režie:
Andreas Prochaska
 
 
hraje:
Richy Müller (Alfred Walch), Ann-Kathrin Kramer (Anna Walchová), Hary Prinz (šéfinspektor Lenz), Julia Koschitz (Lisa Binderová), Erwin Steinhauer (Gerhard Walch), Emilia Schüle (Alexandra Walchová), Anna Katharina Thomasoff (Sonia Walchová), Jonathan Dümcke (Daniel Walch), Christopher Schärf, Gerhard Liebmann (Josef), Coco Huemer (Christina Walchová), Michael Steinocher (Moritz Weber), Nikolai Gemel (Felix), Paula Polak, Maria Hutzinger, Brigitte Eibl, Christian Strasser, Andreas Puehringer, Marlene Del Bello, Angelika Nidetzky, Iva Lukic, Magdalena Kropiunig (prostitutka), Sabrina Reiter, Werner Brix, Thomas Mraz, Maria Köstlinger, Florian Teichtmeister (učitel)
 
 
scénář:
Andreas Prochaska, Agnes Pluch
 
 
kamera:
David Slama
 
 
hudba:
Stefan Bernheimer
 
 
výprava-architekt:
Claus-Rudolf Amler
 
 
kostýmy:
Max Wohlkönig
 
 
střih:
Daniel Prochaska
 
 
zvuk:
Roland Dutzler, Manfred Folie, Johannes Konecny, Thomas Szabolcs, Wolfgang Wanderer (asistent)
 
 
koproducent:
Stefan Gärtner
 
 
masky:
Helene Lang, Michaela Sommer
 
 
asistent režie:
Andrea Inreiter (první asistent režie), Armin Watznauer (druhý asistent režie)
 
 
producent:
Heinrich Mis (supervize), Joachim Kosack (supervize), Jochen Ketschau (Sat. 1), Klaus Lintschinger (ÖRF), Sabine Weber (ÖRF), Oliver Auspitz, Andreas Kamm, Kurt J. Mrkwicka
 
 
asistent produkce:
Gregor Schmalix
 
 
rekvizity:
Crookes Aaron
 
 
casting:
Nicole Schmied
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.