Nežádoucí ctitel (1996) [TV film]

Nežádoucí ctitel (Hostile Advances: The Kerry Ellison Story)
70 %
 
 

Hostile Advances: The Kerry Ellison Story

    Žánr: drama
    Země: Kanada / Spojené státy americké
    Délka: 90 min.
Kerry Ellisonová má dobrou práci v kanceláři a je šťastná. Pak si jí však začne přehnaně všímat Jack Gilcrest. Začne ji pronásledovat a píše jí sexuálně laděné poznámky. Ač mu Kerry několikrát vylíčí, že o něj nemá zájem, Jack nepřestává. Problém se zdá být vyřešen, když je Jack přesunut na jiné oddělení. Zařídí si to však tam, že je přesunut nazpět a ohrožuje Kerry tak, že začíná trpět úzkostmi.

Neexistuje nikdo, kdo by jí mohl pomoci, dokonce ani stížnost u odborů nepadá na úrodnou půdu. Kerryinou jedonou možností zbývá obrátit se na soud a zveřejnit, jak to v kanceláři chodí. Musí udělat rozhodnutí, které ji bude jistě stát práci.  Autor: efCZa

režie:
Allan Kroeker
 
 
hraje:
Rena Sofer (Kerry Ellisonová), Victor Garber (Jack Gilcrest), Maria Ricossa (Liz), Réal Andrews (Joey Westley), Sean McCann (pan Ellison), Patricia Gage (pani Ellisonová), David Nerman (Sam), Karen Allen (Margaret), Don Francks (Marty), Karl Pruner (Alex), Richard Fitzpatrick (Hastings), Sherry Miller (Jean), Bernard Behrens (soudce Gaffney), Lynne Cormack (Pam), Leon Pownall (Dr. Webster), Ron Hartmann (soudce Warfield), Geoffrey Bowes (Mike), Ray Paisley (Bob), Briar Boake (Sally), Edward Jaunz (muž v baru), Robert Bidaman (Gary), Maureen Cassidy (studentka), Michelle Moffat (studentka), Bob Dermer (opilec), Pamela Petronijevic (Betsy), Dan Petronijevic (Tim)
 
 
scénář:
Layce Gardner
 
 
kamera:
François Protat
 
 
hudba:
Micky Erbe, Maribeth Solomon
 
 
kostýmy:
Melanie Jennings
 
 
střih:
Jane Morrison
 
 
zvuk:
Terry Gordica, Dan Latour, Paul Shubat
 
 
koproducent:
Clara George, Carol Dunn Trussell
 
 
masky:
Anne-Marie Desroches, Maureen Mestan
 
 
výkonný producent:
Diana Kerew
 
 
producent:
Julian Marks, Dan Howard
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.