Narušitel (1989)

Narušitel (Intruder)
65.8 %
 
 

Intruder

Další název: Night Crew: The Final Checkout; Nerve Endings

    Žánr: thriller / horor
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 90 min.
„Nebezpečný zabiják zůstává se zaměstnanci samoobsluhy po uzavírací době. Začíná se odvíjet napínavé drama.“
Parta mladých prodavačů má jedné noci za úkol změnit ceny zboží na polovinu, jelikož obchod, ve kterém pracují, se bude prodávat. Zaměstnanci samozřejmě nesouhlasí, ale bohužel s tím nic nenadělají. Noční šichta, která začíná jako každá jiná, se brzy promění v noční můru. Poté, co se v obchodě objeví bývalý přítel Jennifer, jedné ze zaměstnankyň, Craig, strhne se velká bitva a Craig je poté vyhozen.

To ale není to nejhorší. V obchodě se začne potulovat vrah, který postupně začne vraždit jednoho zaměstnance za druhým. Podezření padá pochopitelně na Craiga. Obchod se během chvíle změní v krvavá jatka, které přežije Jennifer s Craigem. Ten je vrahem omráčen a Jennifer zjišťuje, že vrahem je jeden z majitelů obchodu. Když se Craig probudí, utíkají oba ven a tam s vrahem jednou provždy skoncují. Když přijede policie, vrah, který ještě žije, to na Jennifer a Craiga všechno shodí. Policie mu uvěří a ze všech těch vražd je obviní. Jennifer a Craig se brání, ale marně. Policie je odváží a vrah tomu jen šťastně přihlíží a pak si s dobrým pocitem umře.  Autor: 261972

režie:
Scott Spiegel
 
 
hraje:
Elizabeth Cox (Jennifer Rossová), Dann Hicks (Bill Roberts), Reneé Estevez (Linda), David Byrnes (Craig Peterson), Sam Raimi (Randy), Eugene Robert Glazer (Danny), Billy Marti (Dave), Burr Steers (Bub), Craig Stark (Tim), Ted Raimi (výrobce Joe), Alvy Moore (důstojník Dalton), Tom Lester (důstojník Mathews), Emil Sitka (pan Abernathy), Bruce Campbell (důstojník Howard), Lawrence Bender (důstojník Adams), Gregory Nicotero (mešťan v autě)
 
 
námět:
Lawrence Bender (příběh), Scott Spiegel (příběh)
 
 
scénář:
Scott Spiegel
 
 
kamera:
Fernando Argüelles
 
 
střih:
King Wilder
 
 
masky:
Gregory Nicotero
 
 
výprava:
Wendy Guidery
 
 
výkonný producent:
Charles Band
 
 
producent:
Lawrence Bender
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.