Mutant (2002) [TV film]

Mutant (Sabretooth)
55.6 %
 
 

Sabretooth

    Žánr: sci-fi
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 88 min.
„Prehistorický tvor ožívá.“
Vědkyně Catherine Vicily stvořila prehistorické monstrum, díky kterému si chce vydělat miliony. Během přepravy zvíře uteče do odlehlých lesů. Když se to Catherine dozví, najímá profesionálního lovce Boba Thatchera a ještě se dvěma přáteli se vydávají zvíře chytit a uspat. Nedaleko od nich se vydává pětičlenná skupina turistů na výlet do lesů, kde teď nebezpečné monstrum pobývá. Když Catherine a její skupina objeví chatku plnou krve, je jasné, kdo to udělal. Thatcher je rozhodnutý zvíře tentokrát zabít, i když se to Catherine nelíbí. Když se Thatcher odděluje od ostatních, potkává dva turisty Casey a Trenta, kteří mu řeknou, že jim něco zabilo přátele.

Thatcher jim vysvětlí, o co jde a zavede je do dolu. Tam je potkává i Catherine. Thatcher jim řekne ať jdou všichni pryč. Catherine vezme zbraň a chce Thatcherovi zabránit v zastřelení jejího výtvoru. I ona se ale stává obědem nebezpečného monstra, které Thatcher nakonec zabije a spolu s Trentem a Casey odchází z lesa.  Autor: 261972

režie:
James D.R. Hickox
 
 
hraje:
David Keith (Bob Thatcher), Vanessa Angel (Catherine Viciy), John Rhys-Davies (Anthony Bricklin), Jenna Gering (Casey Ballenger), Josh Holloway (Trent Parks), Nicole Tubiola (Lola Rodriguez), Todd Jensen (Sean), Kelly Nelson (Billy), Scott Vandiver (Nathan), Justin Carroll (obsluha), James D.R. Hickox (tichý Bob), Steffanie Sampson (Kara)
 
 
scénář:
Scott Vandiver
 
 
kamera:
Christopher C. Pearson
 
 
hudba:
Igor Chorošev
 
 
kostýmy:
True Cross
 
 
střih:
Matthew Booth
 
 
zvuk:
Tony Jenkins
 
 
zvláštní efekty:
Erich Martin Hicks, Patrick Magee
 
 
koproducent:
Kirk Friedman, Seth Willenson
 
 
koordinátor kaskadérů:
Nick Plantico
 
 
vizuální efekty:
Kurt Rauer
 
 
producent:
Phil Botana, Scott Vandiver
 
 
kaskadér:
Ted Barba
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.