Musíme se sejít (2016)

Musíme se sejít
54.7 %
 
 

Další název: We Have to Meet Again

    Žánr: komedie / road-movie
    Země: Česká republika
    Premiéra v ČR: 9.6.2016        
    Délka: 86 min.
„„Biják jinak“ s protagonisty „Na stojáka“. Nová letní komedie.“
V hospodě u piva se setkají čtyři dobří přátelé z mládí - Karel (Karel Hynek), Filip (Dominik Heřman Lev), Pupík (Arnošt Frauenberg) a Caprio (Radek Petráš). Během tohoto setkání se jim neustále vracejí vzpomínky na legendární kemp Bambus, do kterého za mlada pravidelně jezdívali a ve kterém prožili ta nejlepší léta. Z čiré nostalgie se rozhodnou, že kemp navštíví znovu - tentokrát ale na kolech! Jelikož Karel právě odešel z armády, Filip ukončil pracovní poměr na ženské klinice coby doktor a Caprio je herec na volné noze, tak mají času dostatek. Pupík si vezme v práci volno a může se vyrazit! Na poslední chvíli však Karel dostane na starost svého dospívajícího syna Juru (Roman Kamiš), který stejně jako jeho otec není ani trochu rád, že by spolu měli strávit několik dní. Všechno je však již naplánováno, a tak v duchu Karlova vojenského hesla "Jen my, instinkt a příroda" vyráží pětice směr kemp Bambus...

CrazyDay

režie:
David Král
 
 
hraje:
Karel Hynek (Karel), Arnošt Frauenberg (Pupík), Lukáš Langmajer (hospodský), Eva Decastelo (zdravotnice Šárka), Varhan Orchestrovič Bauer (Rumcajz), Jaroslav Vlach (opravář kol), Veronika Nohejlová (prodavačka pohledů), Richard Nedvěd (řidič autobusu), Radek Petráš (Caprio), Dominik Heřman Lev (Filip), Roman Kamiš (Jura), Tereza Havlenová (Anetka), Daniel Lukáš (grázl Štěpán), Roman Kníže (grázl Rocky), Radim Kočí (grázl Radek), David Nesporý (grázl Martin), Věra Matějková (babička), Irena Kamišová (manželka Karla), Josef Pomeje (hajný), Irena Hynková (reportérka), Iveta Vöröšová (servírka), Karel Hynek (vesničan), Petra Vaněčková (prodavačka v cukrárně), Vít Votava (kluk který krade kolo), Marek Tesař (uchazeč o práci), Josef Bláha (Bezruký), Miroslav Bílek (řezník), Milan Sudík (hrobník), Ludvík Kubík (vesnický děda), Michal Holomek (primář), Kateřina Zelenková (milenka), Jan Holub (opilec v hospodě), Roman Cipra (doktor ze sanitky), Antonis Arabadzis (policista), Radek Beníšek (policista), Martin Kníže (policista), Dana Jílková (dívka na kole), Lucie Jílková (dívka na kole), Anna Vavříčková (dívka v kempu), Anna Sekaninová (dívka v kempu), Tereza Křížová (dívka v kempu), Miroslav Rambousek (kamarád Jury), František Komers (kamarád Jury), Theodor Charvát (kamarád Jury), Jan Figa (kamarád Jury), Jan Holub (motorkář), Adam Peschel (motorkář)
 
 
námět:
Vojtaano (Budulínek vs. Galantní jelen)
 
 
scénář:
Arnošt Frauenberg, David Král, Jan Holub
 
 
kamera:
David Král, Ondřej Pokorný
 
 
hudba:
Arnošt Frauenberg (písně Musíme se sejít, Anděl, Frappe, Ořechy, Autobus, Legoland), Petr Simandel (písně Nostalgik, Na hotelu v centru Zlína,), Ladislav Čech (Na hotelu v centru Zlína), Vojtěch Záveský (Budulínek vs. Galantní jelen)
 
 
kostýmy:
Irena Kamišová
 
 
střih:
Matouš Outrata
 
 
zvuk:
František Vilím (mikrofonista), Karel Dřínek (RECORDING A MASTERING HUDBY)
 
 
produkce:
Irena Kamišová
 
 
zpěv:
Arnošt Frauenberg, Petr Zatloukal, Adéla Petřeková (vokály v písni Anděl), Petr Simandel (písně Nostalgik, Na hotelu v centru Zlína,), Vojtaano (Budulínek vs. Galantní jelen)
 
 
text písně:
Arnošt Frauenberg (písně Musíme se sejít, Anděl, Frappe, Ořechy, Autobus, Legoland, Nostalgik, Na hotelu v centru Zlína,), Vojtěch Záveský (Budulínek vs. Galantní jelen)
 
 
zvláštní efekty:
Tomáš Pavlíček
 
 
asistent režie:
Jan Holub
 
 
nahrál:
Arnošt Frauenberg Tri, Pool (písně Nostalgik, Na hotelu v centru Zlína,)
 
 
producent:
Jan Holub
 
 
klapka:
Irena Kamišová, Tereza Kramulová
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.