Mit moon (2010)

Mit moon
60 %
 
 

Další název: Bad Blood; Mie men; King of Triads; 滅門

    Žánr: akční / thriller
    Země: Hongkong
    Délka: 94 min.
Při nezdařené loupeži je zatčen šéf místní mafie Andy Lok. Po jeho popravě je do čela zvolen jeho adoptivní bratr Funky, s čímž někteří členové nesouhlasí. Vztahy v rodině se vyostří zejména po přečtení Andyho závěti. Veškerý majetek zdědí jeho sourozenci Audrey a Jason.

Od této doby jsou zabíjeni vlivní členové organizace. Vše má na svědomí Calf, jejich nevlastní bratr, kterému pomáhá němá dívka. Za vším ovšem stojí Audrey, jenž má v plánu ovládnou celou mafii. Ta, poté co odvede Calf špinavou práci odstraní i jeho. K uskutečnění jejího cíle zbývá odstranit poslední překážku. Touto překážkou je Funky, s nímž se, o pozici hlavního šéfa, utká ve vzájemném souboji. Z dosaženého vítězství se však Audrey neraduje dlouho, němá dívka touží po pomstě.  Autor: Hugin

režie:
Dennis Law
 
 
hraje:
Tian-lin Wang (strýc Fat Ball), Wai-Man Chan ( Zen), Pinky Cheung ( Lucy), Amy Chum (Mimi), Woon Ling Hau ( Mama Ling), Siu-Fai Cheung (Andy), Lok-yi Lai (Jason), Lam Suet (Peter Wong), Lu-xia Jiang (Dumby), Bernice Liu (Audrey), Ken Lo ( Hung), Simon Yam (Funky), Andy On (Calf), Xin Xin Xiong (Kong), Wai Leung Wong (thajský bojovník)
 
 
scénář:
Dennis Law
 
 
kamera:
Herman Yau
 
 
hudba:
Tommy Wai
 
 
kostýmy:
William Fung
 
 
střih:
Wai Chiu Chung
 
 
výtvarník:
Alex Mok
 
 
producent:
Dennis Law
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.