Místo něho (2007)

Místo něho (Après lui)
76 %
 
 

Après lui

Další název: After Him

    Žánr: drama
    Země: Francie
    Délka: 88 min.
„Zemřel jí syn a ona se nyní upíná na jeho nejlepšího přítele. Catherine Deneuveová v roli ženy, jejíž život ztratil smysl a logiku.“
Život postarší šarmantní ženy Camilly je v troskách a roztříštěný na tisíc kousků. Během dopravní nehody totiž zahynul její milovaný syn a ona se s tragickou smrtí svého potomka nedokáže žádným způsobem vypořádat. A i proto si také začne až nečekaně blízce všímat Francka, synova nejlepšího kamaráda. Marně ji přátelé varují, marně se snaží porozumět jejím pohnutkám a nakonec Camillu opouštějí, protože žena neposlouchá a bezhlavě se řítí do propasti. Ale ani Franck není navzdory blížícímu se skandálu k jejím výzvám lhostejný. A netuší, že se stále těsněji zaplétá do velmi nebezpečné hry. Za vášní se totiž může skrývat temnota a posedlost. V hlavní úloze francouzského dramatu z roku 2007 se po delší odmlce k českému publiku navrací nestárnoucí pařížská kráska Catherine Deneuveová.

režie:
Gaël Morel
 
 
hraje:
Catherine Deneuve (Camille), Élodie Bouchez (Laure), Thomas Dumerchez (Franck), Guy Marchand (François), Elli Medeiros (Pauline), Adrien Jolivet (Mathieu), Luis Rego (Franckův otec), Salim Kechiouche, Sasha Alliel (Franckův bratr), Zé Branco, Véra Briole (Isabelle), Rémy Le Fur (profesor), Émilie Morel (Léa), Jérémy Pastore (Julien), Julien Honoré (spisovatel), Catarina Wallenstein (Maria), Pom Klementieff (Emilie)
 
 
scénář:
Christophe Honoré, Gaël Morel
 
 
kamera:
Jean-Max Bernard
 
 
hudba:
Louis Sclavis
 
 
kostýmy:
Pierre Canitrot, Catherine Leterrier
 
 
střih:
Catherine Schwartz
 
 
zvuk:
François Groult, Jean Minondo, Corinne Rozenberg
 
 
dabing:
Eliška Balzerová (Camille (CZ dabing))
 
 
masky:
Catherine Bruchon, Cédric Gérard
 
 
výprava:
Zé Branco
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.