Minulost se vrací (2009) [TV film]

Minulost se vrací (La liste)
64.3 %
 
 

La liste

Další název: Death Liste; Krvavý seznam; Minulosť sa vracia (SK)

    Žánr: krimi
    Země: Francie
    Délka: 98 min.
„Policajt a mstitel.“
Michaël Lombardi si je, jako bývalý policista, dobře vědom, že všechny důkazy svědčí proti němu. Přišel na schůzku a muž, který ho pozval byl mrtev. Michaël prchá, musí najít vraha sám. Je stíhán bývalými kolegy a jeho bratr, také policista, jako by byl roztržen vedví. Michaëla má rád, jsou k sobě navíc připoutáni krutou rodinnou tragédií, ale nemůže mu zapomenout, že ohrozil život jeho těhotné manželky. Postupně jsou zabíjeni další ctihodní podnikatelé, a jak to tak bývá, všichni se znali…

Thriller Krvavý seznam potěší nejen ctitele francouzského filmu, ale i milovníky fotbalu: v hlavní roli uvidíme bývalého slavného fotbalistu Erica Cantonu, který nosil na svém dresu číslo sedm v Manchesteru United.

Zdroj: ČT

režie:
Christian Faure
 
 
hraje:
Eric Cantona (Michaël Lombardi), Stéphan Guérin-Tillié (Romain Lombardi), Claire Borotra (Florence Aramian), Daniel Russo ( Paul Sax), Eva Darlan (Martha Lombardi), Liane Foly (Anita Hochet), Maëva Pasquali (Christine Lombardi), Noémie Kocher ( Laura Berger), Anthony Decadi (Lomas), Hervé Laudière (Gilles), Youssef Diawara (Karim), André Penvern (Nino), Jean-Yves Chatelais (Ravenne), Wilfred Benaïche (Bellone), François Delaive (Ricky)
 
 
scénář:
Hervé Korian, Christian Faure
 
 
kamera:
Marc Falchier
 
 
střih:
Diane Logan
 
 
producent:
Jean Nainchrik
 
 
kaskadér:
Virginie Arnaud
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.