Mickeyho kouzelné vánoce (2001)

Mickeyho kouzelné vánoce (Mickeys Magical Christmas)
77.9 %
 
 

Mickeys Magical Christmas

    Žánr: animovaný / rodinný
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 60 min.
„Kouzelná vánoční jednohubka z dílny Walta Disneyho.“
Mickey a jeho hosté jsou zavaleni sněhem v Myšmaši. Ale ani dost málo jim to nevadí, a jak by taky mohlo, v tak vybrané společnosti: dostavili se Goofy, Chip a Dale, medvídek Pú, Sněhurka, Pluto a další a další. Jen jeden mrzout se nebaví: kačer Donald se rozhodl, že kolem Vánoc se dělá zbytečný humbuk. Ostatní postavičky v čele s Minnie se rozhodnou, že Donaldovi kouzlo Vánoc předvedou. Když selže i horká čokoláda a sušenky, promítnou přátelé Donaldovi několik vánočních příběhů. A těm neodolá ani pověstný kačeří mrzout, který se nakonec stane největší hvězdou svátečního večera!

Zdroj: ČT

režie:
Tony Craig, Bobs Gannaway, Rick Schneider
 
 
scénář:
Thomas Hart, Jess Winfield, Kevin Campbell
 
 
hudba:
Michael Tavera
 
 
zvuk:
Kenneth Young
 
 
dabing:
Michal Michálek (Mickey Mouse), Jiří Knot (strýček Skrblík), Jana Mařasová (Popelka + Ariel + Belle), Jan Vondráček (Goofy), Tomáš Trapl (Timon), Inka Šecová (Uršula), Karel Gult (Lumiére), Jiří Hromada (Pumbaa), Jiří Klem (Zvíře), Hana Krtičková (Daisy), Eva Spoustová (Minnie), Vladislav Beneš, Svatava Černá, Ivana Heřmánková, Jiří Hruška, Zdeněk Hruška, Petra Jindrová, Ota Jirák, Bohuslav Kalva, Richard Maška, Ladislav K.J. Novák, Jana Páleníčková, Alena Rychetská, Roman Vocel, Ivan Vyskočil
 
 
mluví:
Carlos Alazraqui (Panchito), Wayne Allwine (Mickey Mouse), Tony Anselmo (kačer Duck / Huey / Dewey / Louie), Jeff Bennett (pan Jollyland), Corey Burton (Ludwig Von Drake / Mad Hatter / bručoun / Gus / kapitán Hook), Robby Benson (Beast), Jodi Benson (Ariel), Pat Carroll (Ursula), John Cleese (vypravěč), Peter Cullen (Eeyore), J. P. Manoux (Kuzco), Tress MacNeille (kačenka Daisy / Chip / Dale), Maurice LaMarche (Lumiere), Jennifer Hale (Cinderella), Jonathan Freeman, Bill Farmer (Goofy / Pluto / praktické prase)
 
 
animace:
Dana Landsberg, David A. Rodriguez, Sy Thomas
 
 
výkonný producent:
Tony Craig, Bobs Gannaway
 
 
producent:
Melinda Rediger
 
 
překlad:
Nikola Bruder
 
 
režie českého znění:
Zdeněk Štěpán (+ úprava dialogů)
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.