Lo chiamavano Tresette... giocava sempre col morto (1973)

Lo chiamavano Tresette... giocava sempre col morto
    Žánr: western / komedie
    Země: Itálie
    Délka: 87 min.
Vyhlášený a mírumilovný pistolník Tresette, přezdívaný Tricky Dicky, je nucen narychlo opustit městečko Mela Bacata kvůli pomstě žárlivého manžela a jeho přátel. Přijme nabídku bohatého bankéře McPhersona dopravit milion dolarů ve zlatě do Dallasu.

Na pomoc si vezme falešného šerifa Bambiho, a protože pojedou přes území ovládané několika tlupami banditů, cestují v přestrojení za podomní prodavače a z vozu s ukrytým zlatem prodávají zázračné elixíry a mastičky. Přes různé problémy se nakonec dostanou do texaského města, kde jsou ale zatčeni jako podvodníci, jelikož místo zlata vezli upravené olovo. Z vězení se jim podaří uprchnout a pomstít se McPhersonovi, odhalit ho jako podvodníka a získat zpátky zlato.  Autor: curil

režie:
Giuliano Carnimeo
 
 
hraje:
George Hilton (Tresette / Tricky Dicky), Cris Huerta (šerif Bambi), Ida Galli (slečna Marlene), Rosalba Neri (slečna Pappalardo), Antonio Monselesan (Veleno), Umberto D'Orsi (Archibald McPherson), Nello Pazzafini (Aureleo Joe / Cotton Joe), Dante Cleri (starosta Clarence Apple), Lino Coletta, Carla Mancini, Bruno Boschetti, Gino Pagnani, Furio Meniconi (Speedy Fingers), Pietro Ceccarelli (gangster v kaňonu), Ettore Arena (Marlenin zaměstnanec), Fortunato Arena (Tangarango), Rossana Canghiari, Aldo Cecconi (šerif Dallasu), Arnaldo Dell'Acqua (mnich), Gilberto Galimberti, Veriano Ginesi, Riccardo Petrazzi (Marlenin zaměstnanec), Maurice Poli (Phil Jordan), Claudio Ruffini, Sergio Smacchi (mnich), Maurizio Streccioni (strážce), Maria Tedeschi, Sergio Testori (Marlenin zaměstnanec), Bruno Ukmar, Clemente Ukmar, Franco Ukmar, Goffredo Unger (šerif Pat Gray)
 
 
scénář:
Tito Carpi
 
 
kamera:
Stelvio Massi
 
 
hudba:
Bruno Nicolai
 
 
výprava-architekt:
Giacomo Caló Carducci
 
 
kostýmy:
Luciano Sagoni
 
 
střih:
Attilio Vincioni
 
 
masky:
Iolanda Conti
 
 
producent:
Luciano Martino
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.