Le malizie di Venere (1969)

Le malizie di Venere
60 %
 
 

Další název: Venus im Pelz; Venus in Furs; Devil in the FleshFire in the Flesh; School Girl Temptations

    Žánr: drama
    Země: Itálie / NSR / Švýcarsko
    Délka: 83 min.
Mladý a bohatý spisovatel Severin tráví nudnou letní dovolenou v hotelu u jezera. Z lenošení a nudy ho vyruší příjezd vnadné fotomodelky Wandy, která se ubytuje v sousedním pokoji. Severin pozoruje dívku dírkou ve zdi při koupání, prohlížení se v zrcadle a sebeukájení v kožichu na posteli. Druhý den dopoledne naláká Wanda do svého pokoje zahradníka a vyspí se s ním. Severin ji opět pozoruje a vzpomene si na své voyeurské zážitky z dětství, kdy sledoval podobně služku a šoféra při milování v domě svých rodičů. Služka ho při špehování odhalila, dala mu facku a hoch plakal na její hrudi. Od té doby ho uspokojí pocit ponížení a bolesti.

Spisovatel se s Wandou seznámí a stanou se z nich milenci, po čase i manželé. Po svatbě se odstěhují do luxusní přímořské vily se dvěma lesbickými služebnými. Při intimním styku Severin vyhledává masochistické zážitky, Wanda ho trestá a bičuje a miluje se před jeho očima s jinými muži. Toto jednání jí není zcela proti vůli. Severin se převléká za šoféra, který doprovází svou paní. V této roli zastaví stopaři Brunovi, kterého pozvou k sobě domů. Bruno přinese do vztahu manželů zmatek, mění jejich chování, což nezůstane bez následků.  Autor: curil

režie:
Massimo Dallamano
 
 
hraje:
Laura Antonelli (Wanda von Dunajewová), Régis Vallée (Severin), Loren Ewing (Bruno), Renate Kasché (blondýnka), Werner Pochath (Andreimis, mladý rybář), Mady Rahl (Helga), Wolf Ackva (Heshwan), Peter Heeg (psychiatr), Josil Raquel (bruneta), Michael Kroll (malíř (neuveden)), Fred Newman (zahradník (neuveden))
 
 
námět:
Leopold von Sacher-Masoch (román)
 
 
scénář:
Fabio Massimo
 
 
kamera:
Sergio D'Offizi
 
 
hudba:
Gianfranco Reverberi
 
 
vedoucí produkce:
Erwin Gitt, Antonio Negri
 
 
výtvarník:
Alida Cappellini
 
 
dirigent:
Gian Piero Reverberi
 
 
producent:
Alfredo Leone
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.