Le déclic (1985)

Le déclic
40 %
 
 

Další název: The Click; The Turn-On

    Žánr: thriller
    Země: Francie
    Délka: 80 min.
Doktor Fedorovich, přezdívaný krátce Fez, při své laboratorní práci vynalezl něco, čím mohl šokovat celý svět. Jeho výzkum v oblasti sexuální stimulace se mu podaří úspěšně odzkoušet na krysách. Doktor Fez pracuje zároveň pro Aléarda Christianiho, bohatého obchodníka s kontakty na mafii.

Když Aléardo vyhodí z malicherných příčin doktora ze svých služeb, rozhodne se mu Fez pomstít. Nástrojem pomsty má být Claudia, mladá a krásná manželka bývalého šéfa. Po uvedení do hypnózy a následném probuzení je Claudia ovládána Fezovým vynálezem. Po každém "kliknutí" se z mladé ženy stává nymfomanka.  Autor: curil

režie:
Jean-Louis Richard
 
 
hraje:
Florence Guérin (Claudia Christianiová), Jean-Pierre Kalfon (doktor Fez), Bernie Kuby (Aléardo), Gérard-Antoine Huart, Fabrice Josso, Géraldine Pernet, Jacqueline Chauvet, Corinne Corron, Crofton Hardester (Burt), Jasmine Maimone (Isabelle), Lisa Marks, George 'Buck' Flower ((Guy Giving Directions)), Maria Ford (Maria), Marjean Holden (voodoo kněžka), Debra Lamb (asistentka v bílém), Toni Naples (Haroldova žena), Anthony Gray (Henry)
 
 
námět:
Milo Manara (komiks)
 
 
scénář:
Adam Moos
 
 
kamera:
Jacques Renoir
 
 
hudba:
Maurice Lecoeur
 
 
střih:
Martine Barraqué
 
 
zvuk:
Jacques Thomas-Gérard
 
 
producent:
Adam Moos, Alain Siritzky
 
 
casting:
Dominique Besnehard
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.