Láska přichází zvolna (2003) [TV film]

Láska přichází zvolna (Love Comes Softly)
67.1 %
 
 

Love Comes Softly

Další název: Tichá láska (SK)

    Žánr: romantický / western
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 84 min.
Půvabná Martha se vydává na západ hledat svůj životní sen. Když se náhle stane vdovou, je jí nabídnut konvenční sňatek s mladým vdovcem a jejich vztah nečekaně vyústí v lásku.

Martha Claridgeová opouští domov a vydává se s mužem, kterého bezmezně miluje, na západ. Na budoucnost se dívá plná nadějí, ale záhy její manžel Aaron tragicky zemře. Začíná zima a mladá vdova se musí rychle rozhodnout, zda se vrátí na východ, nebo zůstane. V té chvíli jí přichází nabídnout formální sňatek mladý vdovec Clark Davis. Martha by tímto konvenčním spojením měla přes zimu zajištěnou střechu nad hlavou a Clark by získal pro svou osmiletou dceru Missy matku, která jí v tomto věku neobyčejně chybí. Zároveň ale Martě slíbí, že když bude chtít, zaplatí jí na jaře cestu domů na východ. Romantický western o neobvyklém spojení dvou lidí poznamenaných tragédií, který nečekaně vyústí v lásku.

režie:
Michael Landon
 
 
hraje:
Katherine Heigl (Marty Claridgová), Dale Midkiff (Clark Davis), Skye McCole Bartusiak (Missie Davisová), Corbin Bernsen (Ben Graham), Theresa Russell (Sarah Grahamová), Oliver Macready (Aaron Claridge), Tiffany Amber Knight (Laura Grahamová), Nick Scoggin (Reverend Johnson), Jaimz Woolvett, Rutanya Alda (Wanda Marshallová), Janet Rotblatt (žena ve voze), David Fine (Jed Larsen), Logan Bartholomew (Nate / Willie LaHaye), Dani Goldman (mladá Marty), Sommer Knight (žena na pohřbu), Larry Laverty (muž na pohřbu), Christina A. Wood (Ellen Davisová)
 
 
scénář:
Janette Oke, Cindy Kelley, Michael Landon
 
 
kamera:
James W. Wrenn
 
 
hudba:
William Ashford, Ken Thorne
 
 
kostýmy:
Carlie Tracey
 
 
střih:
Colleen Halsey
 
 
vedoucí výroby:
Penny Perry (výběr herců)
 
 
casting:
Penny Perry
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.