Láska bez máty (2011) [TV film]

Láska bez máty (Liebe ohne Minze)
76.7 %
 
 

Liebe ohne Minze

Další název: Zaľúbiť sa v Marrákeši (SK)

    Žánr: romantický
    Země: Spolková republika Německo
    Délka: 90 min.
„Už nechce žít sama a rozhodla se pro svatbu. Ale její dcera s tím nesouhlasí a odjela do Maroka za svým biologickým otcem...“
Svobodná matka Saskia je radostí celá bez sebe, když ji úspěšný architekt požádá o ruku a žádá ji, aby se k němu přestěhovala. Jediné, kdo s ní nesdílí štěstí je její pubertální dcera Mira, která sice chce tátu, ale toho biologického. Rozhodne se proto ho vypátrat na vlastní pěst. Na internetu vypátrá, že bydlí v Maracheshi. Vezme maminčinu kredit kartu a o pár hodin stojí u dveřích svého táty, který o Mire nemá ani ponětí. Jako by i mohl? Saskia ho opustila krátce na to, jak otěhotněla s Mirou a bez jakéhokoliv vysvětlení odešla z jeho života...Je ještě možné vrátit dávno rozlomené kousky rodiny do kupy??

Zdroj: TV Barrandov

režie:
Karsten Wichniarz
 
 
hraje:
Christina Plate (Saskia Schillerová), Erol Sander (Amine Baka), Lena Beyerling (Mira Schillerová), Thamara Barth (učitelka Rita Schulzeová), Martin Stosch ( Daniel), Daniele Legler (Mohamed Baka), Janette Rauch (Veronika Stadlheimová), Helmut Zierl (Robert Franke), Carl Kalman (Wirt), Laila Achouri-Schulz (sestřička), Hassan Chamek (Dominique Baka), El Ouradi Meol (Hachim), El Ouadli My Youssef (Omar Baka)
 
 
scénář:
Martina Brand
 
 
kamera:
Rainer Gutjahr
 
 
dabing:
Eva Stožická
 
 
zástupce vedoucího výroby:
Andreas Wolffhardt
 
 
výprava:
Oliver Hoese
 
 
výkonný producent:
Heidi Ulmke
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.