La colt era il suo Dio (1972)

La colt era il suo Dio
40 %
 
 

Další název: God Is My Colt

    Žánr: western
    Země: Itálie / NSR
    Délka: 85 min.
Městečko Landford City se ocitne pod nadvládou Manuela a jeho mexických banditů. Manuel se zmocní i koncese na stříbrný důl za cenu života majitele Burtona Bryana. Navíc jeho dceru Mary zajme jako případné rukojmí. Šerif Bill Harris je bezmocný a tajně požádá o pomoc armádu.

Kapitán Mike Jackson, rodák z Landford City, se v přestrojení vydá na pětidenní misi, aby odhalil pozadí zločinů. Zjistí, že Manuel se řídí pokyny zkorumpovaného vládního agenta Jamese Clingera, který má v moci Mary, jeho bývalou milenku.  Autor: curil

režie:
Luigi Batzella, Joe D'Amato
 
 
hraje:
Jeff Cameron (Mike Jackson), Krista Nell (Mary Bryanová), Esmeralda Barros (Pacquita), Gianfranco Clerici (Manuel), Gino Turini (James Clinger), Giulio Baraghini (Ramon Bradley), Attilio Dottesio (šerif Bill Harris), Mauro Mannatrizio, Nello Palladino (Bill Bryan), Alessandro Perrella (mluvčí společnosti), Irio Fantini (Alan), Donald O'Brien (Collins), Salvatore Campochiaro (Peddler), William Conroy (mexický bandita), Kevin Coughlin (mexický bandita), Franco Daddi (najatý zabiják), Gianclaudio Jabes (najatý zabiják), Xiro Papas (Pablo), Alfredo Rizzo (Ted Curtis), Laila Shed (holka v saloonu), Franco Ukmar (Collinsův kumpán)
 
 
scénář:
Luigi Batzella, Arpad DeRiso
 
 
hudba:
Vasili Kojucharov
 
 
střih:
Luigi Batzella
 
 
producent:
Theo Maria Werner
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.