Krutá pravda (2006) [TV film]

Krutá pravda (Thrill of the Kill)
42.7 %
 
 

Thrill of the Kill

Další název: Le frisson du crime / Il profumo della paura / Rozkosz zabijania

    Žánr: drama / thriller
    Země: Kanada / Spojené státy americké
    Délka: 88 min.
„Mladá žena pátrá s pomocí autora detektivních románů po vrahovi své sestry.“
Graydon Jennings pořádá autorské čtení svého nového detektivního románu. Hlavní postavou je vrah, který své oběti zabíjí velmi pomalu.
Kelly je zrovna v práci v místním baru a sleduje Graydona v televizi. Další den se rozhodne koupit si jeho knihu. Čím déle čte, tím více jí zápletka připomíná vraždu její sestry, která nebyla nikdy vyřešena. Rozhodne se konečně zjistit, kdo ji zabil. Jede tedy na Graydonovu autogramiádu. Chce, aby jí pomohl. Umí totiž přemýšlet jako vrah. Spisovatel po chvíli váhání souhlasí a nastěhuje se na čas ke Kelly. Začne pročítáním deníku její sestry. Allison měla mnoho mužů, ale zdá se, že jednoho skutečně milovala. Přezdívala mu Cicero a byl to senátor. Stopa vede do Washingtonu.
Senátor Hartford dostane vzkaz od Kelly a velmi ho rozruší. Nechá ženu sledovat, jeho pobočník ji musí zastrašit. Kdyby vyšel najevo milostný poměr s Allison, jeho kariéra by skončila.

Allison psala v deníku o své panence. Kelly vysvětlí Graydonovi, že ji vozila všude s sebou. Pak si uvědomí, že panenka měla stejné jméno jako senátor.
Kelly je opět v práci. V noci jede domů. Vtom uvidí ve zpětném zrcátku vůz. Stále zapíná a vypíná světla, pořád dokola. Kelly je vyděšená, ale podaří se jí ujet.

Kelly s Graydonem se vydají do Washingtonu. Senátorova asistentka je nechce pustit do jeho pracovny. Kelly k politikovi přece jen pronikne. Jdou spolu do parku. Hartford měl s její sestrou skutečně poměr. Ale nezabil ji. Kelly si o tom však myslí svoje...

Zdroj: FTV Prima

režie:
Richard Roy
 
 
hraje:
Shiri Appleby (Kelly Holdenová), Chris Potter (Graydon Jennings), Paul Hopkins (Hank), Judith Baribeau (Linda), Matt Cooke (senátor Darren Hartford), Mark Camacho (Clyde), Robert Crooks (Jimmy Johnson), Cindy Busby (Amber), Pina Di Blasi (Alison Holdenová), Mélanie Venne (Nicole), Marcello Bezina (nezvaný host), Helmut Obermeier (podezřelý muž), Pascale Coulombe (podezřelá žena), Fanny Pelletier (tanečnice v baru), Mike Tsar (řidič autobusu), Monique Phillips (Daphne)
 
 
scénář:
John Benjamin Martin
 
 
kamera:
Daniel Villeneuve
 
 
hudba:
James Gelfand
 
 
kostýmy:
Nicole Pelletier
 
 
zvuk:
Marc Gagnon, Philippe Lavigne
 
 
zvláštní efekty:
Louis Craig
 
 
koordinátor kaskadérů:
Stéphane Lefebvre
 
 
výkonný producent:
Justin Bodle, Jean Bureau
 
 
producent:
Jean Bureau, Josée Mauffette
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.