Konečně zazvonilo: Příběh za scénou (2014) [TV film]

Konečně zazvonilo: Příběh za scénou (The Unauthorized Saved by the Bell Story)
50 %
 
 

The Unauthorized Saved by the Bell Story

    Žánr: komedie
    Země: Kanada
    Délka: 84 min.
Americký televizní film je uváděn v televizi pod českým názvem "Konečně zazvonilo: Příběh za scénou". Film je natočen podle knihy Dustina Diamonda "Behind the Bell" vydané v roce 2009. Autor knihy byl jedním z mladých herců, kteří ztvárnili hlavní role v nejpopulárnějším sobotním televizním sitcomu pro mladé diváky vysílaném NBC v letech 1989 - 1993 "Saved by the Bell". Nutno dodat, že ne všechny události popisované v knize jsou pravdivé.

Šest neznámých mladých herců Dustin, Lark, Mark-Paul, Elizabeth, Tiffany-Amber a Mario se sejde při natáčení nového televizního sitcomu ze školního prostředí určeného pro teenagery. Dospívající herci postavení před kamery v hollywoodském studiu jsou vystaveni veřejné kontrole. Hrdinové show, které ztělesňují, a jejich život významně ovlivňují jejich vlastní zrání a osudy.  Autor: curil

režie:
Jason Lapeyre
 
 
hraje:
Sam Kindseth (Dustin Diamond), Dylan Everett (Mark-Paul Gosselaar), Tiera Skovbye (Elizabeth Berkleyová), Alyssa Lynch (Tiffani-Amber Thiessenová), Julian Works (Mario Lopez), Kendall Cross (Sharon Harrisová), Andrew Moxham (Peter Engle), Taylor Russell (Lark Voorhiesová), Ken Tremblett (Dennis Haskins), Manny Jacinto (Eric), Kevin O'Grady (asistent ředitele), Alison Raine (Hayley Millsová), Laine MacNeil (náctiletá dívka), Corey Woods (dívka), Paul Lazenby (strážný), Kayla Deorksen (sexy matka)
 
 
scénář:
Ron McGee
 
 
kamera:
Adam Sliwinski
 
 
hudba:
Shawn Pierce
 
 
výprava-architekt:
Linda Del Rosario, Richard Paris
 
 
střih:
Lisa Binkley
 
 
zvuk:
Stephen Cheung
 
 
výkonný producent:
Dustin Diamond
 
 
kaskadér:
Hugo Steele
 
 
casting:
Jackie Lind, Robin Lippin
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.