Kde jsi? (2007) [TV film]

Kde jsi? (Like Mother, Like Daughter)
66.4 %
 
 

Like Mother, Like Daughter

Další název: Seducido por la locura / Telle mère... telle fille!

    Žánr: drama / mysteriózní
    Země: Kanada / Spojené státy americké
    Délka: 89 min.
„Nikdy nevíš, koho prosíš o pomoc.“
Dawna je úspěšná žena, která sama vychovala dceru Emily. Jednoho dne nepřijde Emily na schůzku a nereaguje ani na telefonické vzkazy. Dawna požádá o pomoc policii. Zoufalé ženě nabízí útěchu John, který je Emiliným profesorem. Policie hledá signál dívčina telefonu. Zavede je až k místu, kde Emily někdo pohřbil. Byla uškrcena. Podezření padne na jejího bývalého přítele Keithe, který však odmítá, že by Emily ublížil. Miloval ji, a když se s ním rozešla, byl si stoprocentně jistý, že to bylo kvůli jinému muži. Brzy je i on nalezen mrtvý. Předávkoval se drogami. Společná přítelkyně Keithe a Emily nevěří, že by Keith mohl být vrahem, a svěří se se svou domněnkou Dawně. Dawna jí uvěří a začne pátrat na vlastní pěst. Je velmi chytrá a schopná, a tak se brzy dozví krutou pravdu...

Zdroj: FTV Prima

režie:
Robert Malenfant
 
 
hraje:
Michelle Stafford (Dawna), William R. Moses (John Collins), Danielle Kind (Emily Wilkins), John MacLaren (David de Crane), Devin Babin (policista), Rick Bramucci (policejní důstojník), Mariah Inger (šéf), Claudia Jurt (Jessica Mailerová), Kathy Logan (pracovnice muzea), James O'Regan (Detektiv Whal), Mercedes Papalia (Francesca), Tommie-Amber Pirie (herečka), Mark Slacke (Drogový dealer), Gianpaolo Venuta (Keith), Kate Drummond (dívka)
 
 
námět:
Nikea Gamby-Turner
 
 
scénář:
Christine Conradt
 
 
hudba:
Richard Bowers
 
 
kostýmy:
Julie O'Brien
 
 
střih:
Isabelle Malenfant
 
 
zvuk:
Christian Rivest (supervize)
 
 
produkce:
Neil Bregman, Stefan Wodoslawsky
 
 
dabing:
Simona Vrbická (Dawna (4. dabing) - TV Nova), Roman Hájek (John Collins (4. dabing) - TV Nova), Tereza Bebarová (Emily Wilkins (4. dabing) - TV Nova), Radek Valenta (David de Crane (4. dabing) - TV Nova), Petr Meissel (policista (4. dabing) - TV Nova), Filip Jančík (policejní důstojník (4. dabing) - TV Nova), Radovan Vaculík (šéf + titulky (4. dabing) - TV Nova), Jitka Moučková (Jessica Mailerová (4. dabing) - TV Nova), Barbora Munzarová (pracovnice muzea (4. dabing) - TV Nova), Ladislav Cigánek (Detektiv Whal (4. dabing) - TV Nova)
 
 
výprava:
Susan C. MacQuarrie
 
 
výkonný producent:
Tom Berry, Pierre David
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.