Jurský masakr (2012)

Jurský masakr (The Dinosaur Project)
44.8 %
 
 

The Dinosaur Project

    Žánr: dobrodružný / sci-fi
    Země: Velká Británie
    Délka: 83 min.
Svět si myslí, že dinosauři již neexistují, a proto se otec se synem vypraví do Jižní Afriky spolu s filmovým štábem a mladou reportérkou, aby natočili dokument a toto tvrzení již jednou provždy vyvrátili. Při pátrání po nechvalně známé legendě Mokele-Mbembe však objeví nádherný a zároveň hrůzostrašný ztracený svět plný fascinujících tvorů, kteří by již dávno neměli existovat...

Film společnosti Kinet Films (byla založena v roce 2010 režisérem Sidem Bennettem a Tomem Pridhamem, kteří stáli v popředí kvalitních a oceňovaných, hraných CGI televizních seriálů, jako například Primeval (Pravěk útočí) nebo pseudodokumentu Prehistoric Park) je natočen moderním stylem „first person“, kterým byla točena i díla jako například Cloverfield. Exteriéry byly točeny v africkém Kongu, digitální efekty vytvořila společnost JellyFish Pictures.

Zdroj: FTV Prima

režie:
Sid Bennett
 
 
hraje:
Natasha Loring (Dr. Liz Draperová), Matt Kane (Luke Marchant), Richard Dillane (Marchant), Peter Brooke (Charlie Rutherford), Stephen Jennings (Dave Moore), Abena Ayivor (Amara), Andre Weideman (Pete Van Aarde)
 
 
námět:
Sid Bennett
 
 
scénář:
Sid Bennett, Jay Basu
 
 
kamera:
Tom Pridham
 
 
hudba:
Richard Blair-Oliphant
 
 
střih:
Ben Lester
 
 
koproducent:
Genevieve Hofmeyr, Marvin Saven
 
 
vizuální efekty:
Luke Dodd
 
 
producent:
Nick Hill
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.