Ju-on: Kuroi shôjo (2009)

Ju-on: Kuroi shôjo
46 %
 
 

Další název: Ju-On: Black Ghost; The Grudge: Girl in Black

    Žánr: horor
    Země: Japonsko
    Délka: 60 min.
POZOR SPOILER
  
Malý kluk vidí v okně dívku. Ta padá a on se na ni běží podívat. Holka sebou zmítá na zemi, jakoby, měla nějaký záchvat. 

V prefektuře Suginami v Tokiu, v sídle Yoshiekiho Matsuoku se našlo jeho tělo, tělo jeho manželky Mariko a také jejich syna Takashiho.  
  
Tetsuya 
zdraví na schodech sousedku Yuko, která je naprosto apatická. Večer však od ní slyší vzdechy a pak rány. Kamarád říká, že ona je paní v bílém, protože je zdravotnice. A že možná ona spáchala ty vraždy. A když nechá sousedka druhý den otevřené dveře, jde se tam podívat. Hned je něčím napaden… 
  
Yuko 
má na starosti pacientku Fuki Yokotovou. Když na ní uvidí něco, co nevidí kolegyně, žádá ji o změnu pokoje. Není jí vyhověno a ona má vidinu zase. A nejen v nemocnici… 
  
Ayano  
jede se svým šéfem taxíkem. Ona vystoupí dříve a zdá se jí, že ji někdo pronásleduje.  
  
Fukie 
Malý kluk vidí v okně dívku. Ta padá a on se na ni běží podívat. Holka sebou zmítá na zemi, jakoby, měla nějaký záchvat. Kluk to ihned hlásí učitelce a dívenka jménem Fukie končí v nemocnici. Jen na vyšetření. Po propuštění doma začne křičet a omdlí. Svému otci řekne, že on zabije svou ženu Kiwako. Nato se ocitá znovu v nemocnici, tentokrát tam však zůstává. Lékař tvrdí, že mozek je v pořádku a jde o psychický problém. Při hypnóze však dostává Fukia další záchvat. Lékař pak sděluje její matce Kiwako, že čekala dvojčata, ale to jedno se vstřebalo do Fukii a nyní je z něj v jejím těle cysta.  
  
Yokota
přichází k Fukie. Ještě před jejím domem potká blázna, který o kousek dále vidí ducha Toshia. Fukie se chová divně a vzápětí jej napadne. Rovněž tvrdí, že zabije ženu a škrtí jej tak, až omdlí. Když se probere, je Fukie uškrcená jeho opaskem. On její mrtvolu zahrabe. Když odchází, je hrob odkopán a Fukie žije. Yokota ji znovu zahází.  
  
Mariko
Paní Kiwako Yokotová navštíví svou sestru Mariko a žádá ji o pomoc ohledně své dcery. Ta souhlasí a v nemocnici se setká s Yuko. To s ní zamává a ona slibuje další až za tři dny.  
Když tak učiní, objeví se i s pomůckami pro vyhánění zlých duchů. Na břiše Fukii se objeví obličej, do kterého Mariko bodne. Tím je s duchem konec. Alespoň dle tvrzení Mariko. Když jí pak Fukie volá, že přijde, není o tom už tak zcela přesvědčena. Hned poté má nečekanou návštěvu… 
  
Kiwako 
veze Fukii na vozíku. Dojedou až na střechu a zde... 
 
   Autor: Pitryx

režie:
Mari Asato
 
 
hraje:
Kôji Seto (Tetsuya - část "Tetsuya"), Kuniteru Shigeyama (Ryuta - část "Tetsuya"), Kana Tsugihara (Mutsumi - část "Tetsuya"), Ai Kago (Yuko - část "Yuko"), Šindži Nomura (Ishi - Samukawa - část "Yuko"), Michiko Iwahashi (Kangoshi - Mika - část "Yuko"), Yuno Nakazono (Ayano - část "Ayano"), Ichirôta Miyakawa (Takushi no Untenshu - část "Ayano"), Hana Matsumoto (Fukie - část "Fukie"), Ayato Kosugi (Shonen - část "Fukie"), Kôzô Satô (Seishinkai - Mitsuyama - část "Fukie"), Masanobu Katsumura (Yokota - část "Yokota"), Ryôta Matsushima (Yoshio - část "Yokota"), Shûsei Uto (Toshio Saeki - část "Yokota"), Yuri Nakamura (Mariko - část "Mariko"), Ryûnosuke Hashino (Mariko no Musuko - Takashi - část "Mariko"), Yoshimi Tachi (Mariko no Otto - Yoshiyuki - část "Mariko"), Maria Takagi (Kiwako - část "Kiwako")
 
 
námět:
Takaši Šimizu
 
 
scénář:
Mari Asato
 
 
kamera:
Shin Hayasaka
 
 
hudba:
Gary Ashiya
 
 
výprava-architekt:
Shinpei Inoue
 
 
střih:
Yoshifumi Fukazawa
 
 
výkonný producent:
Kazuo Katô
 
 
producent:
Hideyuki Fukuhara, Tomoyuki Hara, Takašige Ičise
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.