Ju-on 2 (2000) [Video]

Ju-on 2
60 %
 
 

Další název: Ju-on: The Curse 2

    Žánr: horor / thriller
    Země: Japonsko
    Délka: 76 min.
POZOR SPOILER

Kayako 
Kobayashi Shunsuke je stále u Toshia v domě. Kromě kočky a nich tu stále nikdo není. A pak zmizíi Toshio. Kobayashi jej najde nahoře v pokoji, jak maluje spoustu kočičích hlav. A vedle najde Kobayashi deník, ve kterém se píše jen o něm. A také najde mrtvolu. Bere kluka a chce zmizet, když mu volá Tokeo Saeki, manžel Kanaki, aby se postaral o kluka, který je prý stejně jeho. A s Kobou to sekne. Když se probere, plazí se k němu mrtvola… 
  
Koyko 
Koyoko Suzukiová zvaná Sis přichází za svým bratrem Tatsuyou do jeho realitní kanceláře. Ten po ní chce, aby se podívala na dům, kde zemřeli lidé, ale mrtvoly se nikdy nenašly. Koyko zde něco cítí a pak vidí postavu. Nato zjistí, že lahev saké reaguje na přítomnost duchů. Chce, aby se případný kupec napil a pokud mu nebude chutnat, nemá se mu dům prodat. A ihned poté Koyoko z domu prchá.  
V bytě u Suzukiů sleduje Koboyuki televizi. Něco jej vyděsí. 
Když pak mluví se Suzukim, ten chce, aby se přišla podívat na Nobuyukiho, že se chová divně. Koyuko slíbí že přijde.  
Zatím se setká s kamarádem, který jí obstará materiály k onomu domu. Dočte se v nich o pohřešovaném Murakami Tsuyoshim, a také o učiteli Kobayashim, který byl v domě nalezen mrtev. Podezřelý je Saeki Takeo.  
Koyko jde k bratrovi domů, kde najde tabulku ofuda a Nobua v bezvědomí. Sousedka Hashimotová si stěžuje, že slyšela strašný křik a to dětský.  
Bratr si čte materiály, ve kterých je psáno o vraždě v jeho bytě. Tu zrovna vidí Koyko i Nobuyuki. 
  
Tatsuya 
Paní Hiromi Kitadaová bydlí v domě od agentury Suzuki teprve týden, když dostane obálku od neznámého odesílatele. V ní je obrázek od Toshia. A je tam napsáno Kawamata Tayako. Hiromi pak majzne pyskujícího manžela Yoshikawu pánví.  
Tatsuyo s rodiči probírá věci ze všech strana stejně jako otec soudí, že by Kyoko měla jít k lékaři. Otec tvrdí, že jako dítě také vídal duchy.  
Tatsuyo jde ke Kitadaovým. Paní Hiromi se chová velmi divně, když se Tatsuyo dívá na obrázek od Toshiho.  
Zatím se čísi hlava objevuje v podlaze u Suzukiových. A přitom je táž osoba současně u Kitadaových… 
  
Kamio 
Sem přicházejí dva policejní vyšetřovatelé za panem Yoshikawou, ale Hiromi je nepustí dovnitř. Ti muži se jmenují Lizuka a Kamio. Oni vidí Yoshikawu sedět venku, ale on začne nepříčetně řvát a Hiromi jej zatáhne do domu. 
Lizuka a Kamio usuzují, že dům, kde byli je prokletý. Dochází tam k vraždám a záhadnému mizení. Kamio se rozhoduje dát ruce od případu pryč.  
Jenže za chvíli zešílí, zrovna když policistka tvrdí Lizukovi, že za ním přišla dívka z fotky, kterou právě má u sebe. Jenže ta je mrtvá a to dávno… 
  
Nobuyuki  
je zrovna ve škole, kde vidí strašidelnou dívku, jak za ním leze. Prchá před ní, ale ona je všude. A není sama… 
  
Saori 
Prokletý dům je opět prázdný. Vevnitř je nějaký Saori s Kazumim. A saké jim nechutná... 
  
 

   Autor: Pitryx

režie:
Takaši Šimizu
 
 
hraje:
Júrei Janagi (Shunsuke Kobayashi - část "Kayako"), Takako Fudži (Kayako Saeki - část "Kayako"), Takashi Matsuyama (Takeo Saeki - část "Kayako"), Juko Daike (Kyôko Suzuki - část "Kyoko"), Makoto Ašikawa (Tatsuya Suzuki - část "Kyoko"), Tomohiro Kaku (Nobuyuki Suzuki - část "Kyoko"), Ryôta Koyama (Toshio Saeki - část "Kayako"), Taro Suwa (Kamio - část "Kamio"), Hajato Ičihara (Naoki - část "Nobuyuki"), Shiori Yonezawa (Kaoru - část "Nobuyuki"), Mayuko Saitô (Jimuin - část "Kyoko"), Yue (Manami Kobayashi - část "Kyoko"), Miyako Nakatsuka (Terebi Dorama no Joyû - část "Kyoko"), Kenta Ishikawa (Satô - část "Kyoko"), Ganko Fuyu (Hashimoto - část "Kyoko"), Kaori Fudžii (Yoshimi Kitada - část "Tatsuya"), Hua Rong Weng (Hiroshi Kitada - část "Tatsuya"), Taizu Mizumura (Taiji Suzuki - část "Tatsuya"), Harumi Matsukaze (Fumi Suzuki - část "Tatsuya"), Dankan (Haitatsuin - část "Tatsuya"), Denden (Yoshikawa - část "Kamio"), Reita Serizawa (Iizuka - část "Kamio"), Kiriko Shimizu (Yoshikawa no Tsuma - část "Kamio"), Nagisa Takemura (Fukei - část "Kamio"), Akihiro Toyotome (Toshi - část "Nobuyuki"), Mashio Miyazaki (Emi - část "Nobuyuki")
 
 
scénář:
Takaši Šimizu
 
 
kamera:
Nobuhito Kitsugi
 
 
hudba:
Gary Ashiya
 
 
producent:
Takašige Ičise, Kazuo Katô, Masaaki Takashima
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.