Ilsa the Tigress of Siberia (1977)

Ilsa the Tigress of Siberia
51.7 %
 
 

Další název: Ilsa, sibiřská tygřice (informativní název); The Tigress

    Žánr: horor
    Země: Kanada
    Délka: 90 min.
Ve třetím pokračování příběhů je Ilsa velitelkou gulagu kdesi na Sibiři. Píše se rok 1953 a "převýchovné" tábory jsou plné nepřátel komunistické velmoci. Plukovnice Ilsa sadisticky mučí vězně, používá důmyslná zařízení vč. klece s hladovým tygrem. Spolu se svými podřízenými, se kterými si v noci užívá sex, se jí převýchova daří. Postaví se jí pouze Andrej Čikurin. Jeho umučení zabrání pouze Stalinova smrt a útěk Ilsy, která se pokusí nejprve zlikvidovat všechny svědky.

Montreal - rok 1977. Luxusní nevěstinec vede Ilsa se svými kumpány z Ruska. Vydírají své klienty pomocí kamer instalovaných na pokojích. Podnik navštíví skupina ruských sportovců se svým trenérem, kterým je Čikurin. Ilsa ho pozná a rozhodne se Andreje zbavit na podruhé. Podrobí ho dalšímu mučení včetně vymývání mozku a snaží se zlomit jeho vůli. Ruská ambasáda vypátrá poslední pobyt trenéra a snaží se muže osvobodit. Dochází k závěrečné přestřelce, ale Ilsa opět unikne...  Autor: curil

režie:
Jean Lafleur
 
 
hraje:
Dyanne Thorne (Ilsa), Terry Haig, Henry Gamer, Michel-René Labelle, Gilbert Beaumont, Jean-Guy Latour (Gregory), Ray Landry, Jacques Morin, Jorma Lindqvist, Gil Viviano, Anne Marie Guenette, Nicole Fortin, Bertha Pierre, Michel Morin (Andrei Chikurin)
 
 
scénář:
Marven McGara
 
 
kamera:
Richard Ciupka
 
 
kostýmy:
Nicoletta Massone
 
 
střih:
Debra Karen
 
 
zvuk:
Gary Bourgeois
 
 
vedoucí produkce:
Claude Léger
 
 
výtvarník:
Claude Marchand
 
 
masky:
Pierre David
 
 
producent:
Roger Corman ((neuveden)), Ivan Reitman ((neuveden)), Julian Parnell
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.